Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: ciscenje aq? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Imaš OVDE sve o tome.
Najidealnije rešenje ti je, ako imaš novca da kupiš neki jači na baterije, ne znam kakvi sve postoje. Mada smo mi u zoo-shopu kupili sifon od 180din i funkcioniše, ne očisti bukvalno do najsitnijih detalja ali je ok, izbaci skoro svu prljavštinu sa dna. Što se tiče kamenca koji ostaje od vode pri površini, ja imam sunđer koji koristim samo za to, okrenem abrazivnu stranu i skinem ga bez problema i prevelikog trljanja. Posle magičnom krpom, koju takođe koristim samo za to, pobrišem i sve blista. Ali mora se to redovno raditi pri svakoj promeni vode, inače bude jako tvrdo i mora se skidati na druge načine...
Pisano: 10.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Gde si nasla tu za 180din? Ja sam iz Bg-a pa ako neko zna gde ima da se kupi nek mi posalje pp da ne ispadne reklama Ma lepo cu uzeti crevo, pa cu da prebacim svu vodu na principu kako je objasnjeno i kako si napisala sundjer i maicna krpa pa ud'ri Hvala puno
Pisano: 11.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To za je neki kineski sifon koji ima kao pumpicu kojom se ispumpava voda, po principu spojenih sudova, nikakva filozofija, slično kao to sa crevom, ali malo olakšava posao ta pumpica... U Pančevu sam kupila u zoo-shopu, sigurno imaš i u Bgu. Ne trebaš svu vodu da menjaš, već 1/3 na nedelju dana ili 1/2 na dve nedelje. Nema na čemu
Pisano: 11.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Proverio sam brzinu istakanja vode iz aq sa uzim crevom koje sam imao kuci brzina je oko 1L/min sto mi je sasvim ok ne treba mi brze tako da necu uzimati nikakvu pumpicu samo sundjer i magicna krpa za zidove Hvala punoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Pisano: 14.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ova stranica nema sponzora tako da se slobodno smiju spominjati svi pet shopovi i razmjenjivati iskustva o njima
Pisano: 17.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja koristim ovu stvarcicu sa kojom za nekoliko minuta zavrsim posao,nisam znao da se ima kupiti,veoma je dobra i korisna
Pisano: 17.08.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovo izgleda jako prakticno, u zg. pet shopovima nisam vidio da ima toga za kupiti.
Pisano: 18.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To je isto ono za 180din što ja imam
Pisano: 18.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
nisam ni ja vidjeo u Sarajevskim,kupio sam kod jednog covjeka koji u svojoj kuci drzi ribice i prodaje,ima onako bas dosta opreme,nabavlja i kornjace ali ja nisam bio te srece da vidim o kojoj se vrsti radi,sve su bile prodate
Pisano: 19.08.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.