NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
80 korisnika su online (31 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 80

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

da se upoznamo
Početni član
Početni član

See User information
valjda ovo ovako ide...... da se prestavim... ja sam Biljana iz Novog Sada i imam malu preslatku crvenouhu kalifornisku kornjačicu koja se zove Aja... neko je izbacio na ulicu i ja sam je pokupila... naravno da ovi u pet shopovima nista ne znaju ali mi nije jasno što onda bar ne ćute nego daju pogrešne informacije koje mogu trajno da naruše zdravlje kornjačicama... hvala Vama što postojite... ovaj sajt mi je toliko pomogao da je naša Aja porasla, sada je vesela i razigrana, ima veliki akvarijum, grejače filtere odgovarajuće lampe a iznosim je i na sunce, raznovrsnu ishranu,.... a sve ovo zahvaljujući isklučivo Vašem sajtu... svaka čast...verovatno ću imati i dodatnih pitanja al otom potom bitno da znam da postojite...pozz

Pisano: 25.10.2011
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: da se upoznamo
Moderator
Moderator

See User information
Dobrodošla, ovo je i nama velika pohvala. Pitaj sve što te zanima, postavi slike i slobodno komentiraj postove. Lijepo je kada čovjek tako pomogne životinji, one to nama vrate na svoj naćin.

Pisano: 25.10.2011

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pozdrav i dobro dosla na forum!

Hvala na lijepim rijecima, to nam daje poticaj za daljnji razvoj stranice.

Inace naziv vrste "kalifornijska" je isto izmisljotina pet shopa, ta vrsta kornjace vise potjece sa istoka SAD-a nego sa zapada pa taj naziv nema smisla.

Pisano: 26.10.2011

Početni član
Početni član

See User information
evo me opet... Aji se nedavno ljuštio oklop,.. ništa nisam dirala niti silom skidala pošto sam skontala da raste i da to tako mora... e sad se na tri kockice na oklopu (taman te koje su se poslednje ogulile) pojavilo nešto nalik flekama crno unutra a beličasto spolja. neguli se i nije mekano ni to niti bilo koji drugi deo oklopa sem deo kod repa koji nije mekan nego elastičan ali kontam da je to zato što je još uvek mala. aja u poslednjih par dana neće da izadje da se sunča,..bude kratko na suvom iopet u vodu, čak sam je iznosila i na pravo sunce ali jok...malo manje i jede ali inače je sve ostalo ok, pliva normalno "igra" se sa školjkama iz akvarijuma razigrana je i radoznala.. jel da brinem ili je to tako normalno..

Pisano: 30.10.2011

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Bilo bi najbolje kada bi mogla postaviti jasnu sliku tih plocica. Moglo bi se raditi o algama (crno) i kamencu (bijelo), ali napamet je tesko reci...

Pisano: 30.10.2011

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum