Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: da se upoznamo |
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Dobrodošla, ovo je i nama velika pohvala. Pitaj sve što te zanima, postavi slike i slobodno komentiraj postove. Lijepo je kada čovjek tako pomogne životinji, one to nama vrate na svoj naćin.
Pisano: 25.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla na forum!
Hvala na lijepim rijecima, to nam daje poticaj za daljnji razvoj stranice. Inace naziv vrste "kalifornijska" je isto izmisljotina pet shopa, ta vrsta kornjace vise potjece sa istoka SAD-a nego sa zapada pa taj naziv nema smisla.
Pisano: 26.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
evo me opet... Aji se nedavno ljuštio oklop,.. ništa nisam dirala niti silom skidala pošto sam skontala da raste i da to tako mora... e sad se na tri kockice na oklopu (taman te koje su se poslednje ogulile) pojavilo nešto nalik flekama crno unutra a beličasto spolja. neguli se i nije mekano ni to niti bilo koji drugi deo oklopa sem deo kod repa koji nije mekan nego elastičan ali kontam da je to zato što je još uvek mala. aja u poslednjih par dana neće da izadje da se sunča,..bude kratko na suvom iopet u vodu, čak sam je iznosila i na pravo sunce ali jok...malo manje i jede ali inače je sve ostalo ok, pliva normalno "igra" se sa školjkama iz akvarijuma razigrana je i radoznala.. jel da brinem ili je to tako normalno..
Pisano: 30.10.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bilo bi najbolje kada bi mogla postaviti jasnu sliku tih plocica. Moglo bi se raditi o algama (crno) i kamencu (bijelo), ali napamet je tesko reci...
Pisano: 30.10.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.