Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: bolest ociju-pomoc |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
pretpostavljam da su zenke vece od muzjaka??
velicina akvarijuma nije bitna vise me brinu uslovi i ostalo sto im treba za odrzavanje.
Pisano: 21.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Jesu, zenke su vece, ali ne mozes znati kojeg ce spola kornjaca biti dok ne naraste i spolno dozrije. Sve navedene kornjace trebaju velik prostor za plivanje, kvalitetnu filtraciju, grijac, lampu za grijanje i UVA-UVB rasvjetu. Velicina akvarija je zapravo kljucna, jer ti za veci akvarij treba bolja i skuplja oprema. Vecini ljudi je tesko i skupo sloziti akvarij od 150 cm duzine...raspitaj se malo za cijenu akvarija te velicine i cijenu opreme potrebne za njega.
Pisano: 22.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
danas sam kupio novu crvenouhu kornjacu i jede od cim sam je doneo trebalo joj je cak celih 30 min da se opusti da jede :)
jel bi bilo pametno ako bih ubacio jos jednu kornjacu ali zutouhu??
Pisano: 24.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bolje nemoj, pobrini se da zadovoljis sve potrebne uslove za tu kornjacu!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
sigurnije ti je samo 1, jer postoji vrlo velika vjerojatnost da ce se kad budu starije tuci i onda dolaze problemi..
akvarij za pocetak mozes vrlo jednostavno uredit; znaci jak filter, uv lampe, spot lampa, kopno, grijac (makar mislimda ti sad netreba ali ujesen ce ti trebati), sljunak na dno i to je to. i nemas nekakav izbot za nekakvim uredenjem jer ce sve razrovati, kad tad, a i bolje nista puno ne staviti tako da ima sto vise mjesta za plivanje
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
pa onda super :)
vec imam sve uslove samo da uzmem uv lampu to cu za koji dan samo da je lik dobije jedino moram da nadjem neki kamen za kopno sa tim kuburim imam za sada kamen ali trebce mi veci za kasnije kad kornjaca poraste jer sto je ona veca to joj treba i vise mesta za plivanje :)
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.