NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
83 korisnika su online (29 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 83

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Anonymous
filterski mediji,kopno i kamenac
pozz svima na forumu
evo imam nekoliko pitanja pa da odma prijeđem na stvar...
zanima me jel kornjačama smeta ili šteti kamenac i kako se njega rješit.
u filteru u jednoj košari mi je smješten ugljen.moje pitanje je dal bi ja mogao izvaditi taj ugljen i u košaru stavit vatu ili da kupim neke druge medije primjerice one kotačiće i da to stavim u košaru i da ponovno vratim u filter.
i moje zadnje pitanje...kornjaču držim u akvariju bez onog staklenog kopna pa sam kopno napravio i složio od nekog drvai kamena.sad je problem čto to zauzima jako puno mjesta u akvariju.jer mogu nekako drukčije to složit a da ne zauzme puno mjesta u akvariju.mislio sam prvo otić kod staklara i da mi napravi to stakleno kopno ali ne mogu...imate li savjeta...
puno hvala i lijep pozdrav -KRUNOBOY-

Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: filterski mediji,kopno i kamenac
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
kamenac im ne škodi ali imaš neke preparate za to da smanjiš utjecaj kamenca...mogao bi staviti vatu ali nakon svakoga čišćenja filtera bi taj medij morao baciti,a ako uzimaš druge moraš reći koje da ti kažemo više o njima...imaš puno metoda kako napraviti kopno... evo ti na ovome linku više o tipovima kopna---LINK

Pisano: 09.03.2010
zlatko__hrSmanjena slikaSmanjena slika

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: zlatko__hr
kamenac im ne škodi ali imaš neke preparate za to da smanjiš utjecaj kamenca...mogao bi staviti vatu ali nakon svakoga čišćenja filtera bi taj medij morao baciti,a ako uzimaš druge moraš reći koje da ti kažemo više o njima...imaš puno metoda kako napraviti kopno... evo ti na ovome linku više o tipovima kopna---LINK

hvala na odgovoru,pa naprimjer kupio bi one kao kotačiće,ili one medije koje sliče na brikete.koji su filterski mediji najbolji,pitam zato da ne fulam u kupnji

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: KRUNOBOY
pozz svima na forumu
evo imam nekoliko pitanja pa da odma prijeđem na stvar...
zanima me jel kornjačama smeta ili šteti kamenac i kako se njega rješit.
u filteru u jednoj košari mi je smješten ugljen.moje pitanje je dal bi ja mogao izvaditi taj ugljen i u košaru stavit vatu ili da kupim neke druge medije primjerice one kotačiće i da to stavim u košaru i da ponovno vratim u filter.
i moje zadnje pitanje...kornjaču držim u akvariju bez onog staklenog kopna pa sam kopno napravio i složio od nekog drvai kamena.sad je problem čto to zauzima jako puno mjesta u akvariju.jer mogu nekako drukčije to složit a da ne zauzme puno mjesta u akvariju.mislio sam prvo otić kod staklara i da mi napravi to stakleno kopno ali ne mogu...imate li savjeta...
puno hvala i lijep pozdrav -KRUNOBOY-

E moj Kruno pa posljednjih dana je u nekoliko tema (a i u clanku o odrzavanju) napisano da kamenac ne steti kornjaci. Također NE POSTOJI sredstvo koje rjesava problem kamenca, isto napisano jucer cini mi se. Također postoji tema sa istim pitanjem. Citaj malo bolje odgovore koji ti se pisu jer ja ne mislim ponavljat 100X, imam puno pametnijeg posla. Ovo vec stvarno premasuje granice mojih zivaca i dobre volje. Ako ne zelis citati nemoj jednostavno niti pitati! Simple as that! A ne otvarati 1000 tema na istu stvar. Ja cu samo pocet brisat, zakljucavat i dijelit opomene. Neki red mora postojati, bez obzira na to sto imas samo 12 god.

Također u vezi kopna, sve ideje mozes pronaci u clanku na naslovnici, podforumu uradi sam i galeriji clanova. Također je nekoliko puta postavljen link na ATP enclosures gallery. Otvaranjem vise novih tema neces dobiti nikakav novi odgovor, sve ti je tamo.

Sto se tice filter medija ono sto je najbolje jednostavno ne moze stati u taj mali filter, originalan postav medija (spuzva i ugljen) su optimalna solucija za taj filter. Ne postoje "najbolji" mediji, vec kvalitetnu filtraciju cini pravilan raspored i izbor medija sto ti je opet sve lijepo opisano u clanku o smjestaju. Ali kao sto sam ti sada spomenuo ulagati u taj smjestaj (osim jos one UVB lampe) ti se ne isplati jer ces uskoro trebati novi.

Nadam se da razumijes i da se ne ljutis, smanji malo gas

Pisano: 09.03.2010

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum