Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: filterski mediji,kopno i kamenac |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kamenac im ne škodi ali imaš neke preparate za to da smanjiš utjecaj kamenca...mogao bi staviti vatu ali nakon svakoga čišćenja filtera bi taj medij morao baciti,a ako uzimaš druge moraš reći koje da ti kažemo više o njima...imaš puno metoda kako napraviti kopno... evo ti na ovome linku više o tipovima kopna---LINK
Pisano: 09.03.2010
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
hvala na odgovoru,pa naprimjer kupio bi one kao kotačiće,ili one medije koje sliče na brikete.koji su filterski mediji najbolji,pitam zato da ne fulam u kupnji |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
E moj Kruno pa posljednjih dana je u nekoliko tema (a i u clanku o odrzavanju) napisano da kamenac ne steti kornjaci. Također NE POSTOJI sredstvo koje rjesava problem kamenca, isto napisano jucer cini mi se. Također postoji tema sa istim pitanjem. Citaj malo bolje odgovore koji ti se pisu jer ja ne mislim ponavljat 100X, imam puno pametnijeg posla. Ovo vec stvarno premasuje granice mojih zivaca i dobre volje. Ako ne zelis citati nemoj jednostavno niti pitati! Simple as that! A ne otvarati 1000 tema na istu stvar. Ja cu samo pocet brisat, zakljucavat i dijelit opomene. Neki red mora postojati, bez obzira na to sto imas samo 12 god. Također u vezi kopna, sve ideje mozes pronaci u clanku na naslovnici, podforumu uradi sam i galeriji clanova. Također je nekoliko puta postavljen link na ATP enclosures gallery. Otvaranjem vise novih tema neces dobiti nikakav novi odgovor, sve ti je tamo. Sto se tice filter medija ono sto je najbolje jednostavno ne moze stati u taj mali filter, originalan postav medija (spuzva i ugljen) su optimalna solucija za taj filter. Ne postoje "najbolji" mediji, vec kvalitetnu filtraciju cini pravilan raspored i izbor medija sto ti je opet sve lijepo opisano u clanku o smjestaju. Ali kao sto sam ti sada spomenuo ulagati u taj smjestaj (osim jos one UVB lampe) ti se ne isplati jer ces uskoro trebati novi. Nadam se da razumijes i da se ne ljutis, smanji malo gas
Pisano: 09.03.2010
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.