Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: pitanja |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjacu moras priviknuti na meso inace nece dobro zavrsiti. Treba imati strpljenja, ali sigurno ces uspjeti.
Akvarij navedenih dimenzija ce biti dovoljan za sljedecih godinu-godinu i pol dana. Od samog akvarija je jos oprema najvaznija. Ako nisi u mogucnosti odmah kupiti sve prvo kupi grijac, pa pravilnu rasvjetu i onda tek filter.
Pisano: 06.02.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
on več ima 7ipo centimetara, samo na slici izgleda manji,a tom terariju su navedene veličine stranica a ne vode,da nebude zabune.pitala sam jer mi to nekako izgleda da neče moči biti dugo u tom,zato pitam.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Aha, mislio sam da je manji, u tom slucaju bi mu akvarij te velicine bio dovoljan za sljedecih godinu dana, mozda i manje. Ako ti je sad skupo kupovati akvarij koji ti nece bas dugo trajati mozes kupiti veliku plasticnu posudu i kornjacu drzati u tome. Naravno uz uvjet da u tu posudu instaliras potrebnu opremu!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
evo da ne otvaram novu temu a uvijek me nešto zanima i imam pitanja pitat ću ovdje:
1.zanima me koliko dugo smije biti izvan vode jer mi je prekjučer stajala oko 2sata vani bez da je u vodu ušla. 2.moja se kornjača guli recimo to tako,valjda minja kožu ili što več pa koliko bi to drugo trebalo trajati jer su prošla dva tjedna a još uvik se nije prestala samo se smanjilo. 3.čitala sam da neki hrane kornjače pincetama, da li ih se hrani običnim metalnim ili postoje neke posebne 4.kakav bi ormarić trebao biti da izdrži terarij jer sam nešto čitala da se ne može staviti na bilo kakav
Pisano: 27.04.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.