Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Svetli oklop? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kupi JBL-ov ili od eheima potopni ili vanjski potopni ti je dovoljan za 50 l dok su vanjski za puno vece akvarije a protok mom je 350 l/h i sasvim dobro radi.
Pisano: 23.09.2009
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Moram i to sto pre da kupim, jer intresantno je kako mi se 15-18h nakon pranja akvarijuma voda nekako zamuti i bude takva par dana i onda se nekako rascisti, ko zna...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
ukloni uzrocnika,nesto ti prlja vodu,nemoze samo od sebe,a ako ces kupovati filter savjetujem ti da uzmes vanjski,jeste da je skuplji od unutrasnjih...ali vrijedi svake pare
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
znam ali ne mogu da otkrijem sta, cistio sam cevcice od filtera stapicima za usi, izbacio sam tonu algi idalje isto, sve kad perem perem vrelom vodom, ono sto smem, kamenje, mangrovo drvo, prokuvam... jel moze ovakav filter? sta on ima u sebi, tj. kako i cime filtrira vodu? http://i74.servimg.com/u/f74/13/14/34/33/pa210010.jpg
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
to je hang on filter,u sebi ima samo spuzvicu..ne mogu ti reci kako filtrira jer ga nisam imao...cuo sam da lose filtrira..(neznam jeli istina),naravno da moze ovaj filter...ti ces odluciti sta ti je pristupacnije,sto se tice mene ja nikada nebi uzeo hang on filter..zauzimaju dosta mjesta a i samim izgledom mi govori da zauzima puno prostora i da lose filtrira
Pisano: 24.09.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Za hang-on filtere akvarijum mora biti pun do vrha, jer je pumpa slabija. Ta cevka mora da bude duboko zaronjena, inače neće dobro filtrirati. Kako si mislio da ga namontiraš?
Pisano: 25.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
UUuuuuuu hvala legendo, mogao sam da se tako ispalim i kupim taj! Onda samo neki bolji potopni i to je to! Inace koliko dugo vam radi uv lampa dnevno?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Meni trenutno UV 13 sati, a spot 7.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
I meni uva/b radi 13h... ma ne zato sto mi je Kori napisao da mogu da smanjim tokom zime postepeno na 10h pa me zanima jer to mora, jel pozeljno?
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.