Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Kornjača i "oni dani u periodu (mjesecu, godini...)"??? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pozdrav i dobrodosla
to crno ti je muski spolni organ, a krv.. hm ocito je doslo do neke tucnjace u cem drzis kornjace, koliko litara, sto imas od opreme, cime hranis kornjace kako stvari sad stoje morat ces kornjace razdvojiti jer ce te tucnjave postati sve cesce i brutalnije
Pisano: 08.08.2009
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala na dobrodošlici. Ali, ja sam muško (imam duže prednje perajice, kao i kornjača i tako...)
Nego, to crno je, kad izađe, poprilično široko (u promjeru cca 2 cm), kao da se rascvjeta u nešto. Na vrhu joj je rupica iz koje...ide...da više ne crtam. Pošto su poprilično narasle, već im je ovaj terarij mali. Sad su na cca 80 litara, ali se bojim da im neću moć priuštit veći, jer nemam gdje s njim, pa će ih neko morat udomit. Terarij je opremljen (osim što je grijač sad vani, naravno). Imaju stalano dovod svježeg zraka kroz jednu pumpu, druga pumpa je za filtriranje, napravio sam dovoljno mjesta da sve mogu izać vani istovremeno. Jedu sve i dosta. Od onih račića, do piletine, ponekad jabuka...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Sta se ustrucavate tamo gdje netreba ?
To crno je muski spolni organ, poznat takodjer kao "Penis". Te "dane", nisu dani, nego ozljeda koju je dobila kornjaca od ugriza druge kornjace. A posto je bilo po cijelom akvariju, ocito nije mala ozljeda. Kornjace moras razdvojiti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pa ako je muški spolni organ, šta ga "izbacuje" u svako doba dana? :)
A i ne znam gdje može s tim koliko je široko! Mislim, to treba slikat. Prvi put mi je bilo smiješno, ali kasnije... U ozljedu sam i ja posumnjao. Ali izlazi baš izravno iz te "rupice". I onda, jasno, mijenjaj vodu...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Netrebas slikati, To je to.
I netrebas sumljati, to jeste ozljeda.
Pisano: 09.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
A evo ne sumnjam više. Makao sam problematičnu kornjaču sa strane, samo što to tako ne može dugo.
Nezgodno je što ja radi prirode posla više neću moć imat te životinjice, pa usput bi bilo dobro ako bi ih netko htio. Ne spadam u osobe koje napuštaju životinju na način da je negdje jednostavno ostave, pa bi bilo dobro ako netko stvarno želi, da se javi. Lokacija: Split
Pisano: 09.08.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.