Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Drzanje vise kornjaca zajedno |
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
ok sry zaboravio sam :)
Dimenzije su duzina 70 sirina 33 i visina 40
Pisano: 26.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Taj akvarij ce joj biti dovoljan sljedecih godinu i pol, maksimalno dvije godine.
Pisano: 26.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Jel normalno da je kornjaca stalno u vodi tj. ja je jos nisam video na kopnu (kopno je kamen mozda je t problem?) izmedju toga je ok zivahna je i jede ko stoka ne mozes da je nahranis, usput da li kornjace znaju kad im je dosta hrane ili jedu koliko god da im se da??
Pisano: 28.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
to je na tebi na odredis koliko ima hrane treba, one bi samo jele, jele. a pevise naravno nesmiju jer ih deblja i moze doci do ostecenja organa
potpuno je normalno da neide na kopno ukoliko joj je to novi smjestaj.. da li moze uopce na njega se popest
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
moze, penjala se kad sam je ubacio i to se popne na mozda 2-3 sekunde i odma je u vod,i mozda je problem sto joj je visina vode za plivanje samo jedna duzina oklopa tako da ona kad se ispravi glava joj izdje na povrsiu i onda mozda nema potrebu za kopnom??
ja cu videti da sto pre cim ugrabim malo vremena krenem u potragu za nekim vecim kamenom kako bih joj obezbedio vise mesta za plivanje
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjaci treba vrijeme da se navikne na novu okolinu. S vremenom ce poceti izlaziti van kad ti nisi u blizini, a kasnije ce se priviknuti i na prisutnost ljudi. Da bi kornjaca uopce imala razlog izaci na kopno temperatura na njemu treba biti oko 35 stupnjeva.
Ova vrsta kornjace ima potrebu za kopnom. Na taj nacin se zagrijava kako bi lakse probavila hranu i izlaze potrebnom UVA-UVB zracenju. Sa hranjenjem budi jako oprezan jer mozes napraviti veliku stetu prehranjivanjem. Dobro se raspitaj sto sve smijes davati i u kojim kolicinama. Kornjacu nikada ne smijes hraniti do sitosti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
:) skot se penje na kamen tj njegovo ostrvo ali kad ga ne vidis tj. moza se videti sa druge strane ali ako on ne vidi cim vide nekog bezi u vodu :)
Tako da je sve ok :)
Pisano: 30.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Tako isto i moja, čekaj dok se navikne, još uvek se plaši, sve je to novo još uvek
Pisano: 30.07.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.