Pregledava ovu temu:
4 Anonimnih korisnika
Re: sunsun-china filter POMOC!!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
E da dobar je taj sundjer za laminat, tj. podloga za laminat!!!!! Zapremina je oko 30l vode ja sam sipao unutra nekih 10-ak lkitara max
Pisano: 27.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako su dimenzije 60*40*27, onda je zapremina duplo veća... po mojim proračunima...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Stvarno???????? Ali ja sam stavio samo nekih 10l vode! Sta mislite, treba vise? Mozda mi se i zato brzo muti voda...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
He he izgleda da je moja devjka pronasla "krivca" sto mi je voda prljava, kad je izvadila drvo iz akvarijuma da ga ponovo opere videla je da drvo pusta boju!!! ne bih ni posumnjao na to... Ali eto videcemo sada sta se desava!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Moze i to ako je akvarij na ravnoj povrsini. Citiraj:
Svi smo nekad bili laici i pocetnici, zato smo tu da educiramo ljude ;) Citiraj:
Akvarij nije standardnog oblika...koliko vidim ima "panorama" oblik. Tocan volumen se moze izracunati tako da se od kocke (60*40*27)/1000 = 64.8 L oduzme volumen tih zamisljenih rubova. Bilo bi svakako pozeljno da stavis jos vode jer veci volumen vode treba dulje vremena da se zasiti stetnim tvarima. Osim toga, kornjaci treba prostora za plivanje. Voda ce ti se mutiti sve dok se u akvariju ne stvori bioloska ravnoteza (i dok taj panj ne izgubi tanin ako je to u pitanju).
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Meni jeste akvarij. na ravnoj povrsini... Hvala svima na pomoci, to se ceni A to jeste sto vise vode vise je i potrebno vremena da se zaprlja voda, a taj tanin ili sta god da mi pusta boju, nadam se da cu uspeti da ga isperem!!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Tanin ne smeta kornjaci. S vremenom ce on sam nestati. Ako zelis ubrzati proces moras ga satima prokuhavati i mijenjati vodu kad vidis da je dobila boju.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Predpostavljao sam ali kako mi se zaprljala voda tako je Homer (kornjacica) poceo da zavlaci glavu ispod kamena... tako da cu ubrzati taj proces ciscenja vode...a predpostavljam da kornjacica nece da izadje na suvo ako joj je hladno, imam je 2-3 dana i ni jednom se nije popela na drvo!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nemoj biti nestrpljiv, kornjaci treba vremena da se navikne na novu okolinu. Mozda se pokusava ukopati jer je pod stresom, pokusava bjezati. Daj joj sto vise mira sada, sredi smjestaj i nemoj previse dirati po njemu. Polako ce poceti izlaziti, bit ce plasljiva na pocetku, ali priviknut ce se na prisutstvo ljudi s vremenom. Da bi kornjaca izlazila van temperatura kopna mora biti 30-35 stupnjeva.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.