Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
..prvo cu ujutro obic zoo shopove i vidit sta oni imaju..i koliko ce me doc sva potrebna oprema...
onda cu razmislit sta cu pa ako budem mislila radit akvarij kontaktirat cu M.G.akvarij pa cu vidit sta oni kazu.. ako budem isla u obicnog sraklara di da nabavim taj akvarijski silikon... u zoo shopu?? najveci akvarij koji za sada migu smistit u stanu je 95-35-35... jel to ok za sada... za veci nemam mista jer kornjace mi stoje u sobi posto se moj dragi tatica buni na smrad kornjaca (koje uopce ne smrde) pa ih nemogu stavit u dnevni boravak...
Pisano: 02.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
To ti ne znam reci jer ne znam kako se cijene krecu u St. Grijac je obicno negdje 150 kn (ali to ti tek treba na zimu ako je u prostoriji toplo), pravilna rasvjeta oko 200 kn, a filter ovisno o vrsti i kvaliteti. Ako ides kod staklara provjeri da li ima iskustva sa izradom akvarija. Ako ima iskustva i sam bi trebao znati koji silikon se moze koristiti. Silikon inace rijetko kad prodaju u pet shopu, prije ces ga pronaci u nekom shopping centru (npr. Henkel Ceresit (akvarijski) ili Makroflex GA 103). Akvarij dimenzija 95*35*35 je ok za sada ali kornjace ce ga brzo prerasti. Ja bi na tvom mjestu rađe probao napraviti neki razmjestaj i nabavio bi veliku plastivnu posudu. Ako ne moze akvarij u dnevnu sobu mozda moze neki komad namjestaja iz tvoje sobe da napravis prostora za veci smjestaj.
Pisano: 03.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
danas sam u zoo shopu uzela jedan manji akvarij..duzine 30cm za onu kornjacu sta mi je u plasticnom.. nisam je mogla vise gledat u plasticnom..ovaj je mal al bar ima vise mista za plivat..kopno i ima filter...to je samo privremeno.. dok ne nabavim nesto vece..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
privremeno moze ali ces ipak morati brzo naci nesto vece jer tvoja manja kornjaca i nije puno mala,tako da ces ubrzo morati naci nesto vece
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Znam ovo je samo zato sta je nisam mogla vise gledat u plasticnom sranju... ovo nije veliko al kornjaca je odma zivnila odkad je u njemu...
Pisano: 04.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
drago mi je da je zivnula i da vise nema problema
Pisano: 04.06.2009
|