NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
62 korisnika su online (18 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 62

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 ... 13 14 15 (16)

Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!!
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Kori
Ne znam od kuda ti Ado ta informacija, ali akvariji nisu bas toliko jeftini tu u Hr. Naravno da sve ovisi kako ti se posreci i gdje kupujes. Kojih je dimenzija taj tvoj akvarij?

to mi je rekao prijatelj iz pule necu navoditi ime ali on mi je rekao cjene i velicine pa smo uporedili
dimenzije mog akvarija su 60*30*30

Pisano: 02.06.2009
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Aktivan član
Aktivan član

See User information
..prvo cu ujutro obic zoo shopove i vidit sta oni imaju..i koliko ce me doc sva potrebna oprema...
onda cu razmislit sta cu pa ako budem mislila radit akvarij kontaktirat cu M.G.akvarij pa cu vidit sta oni kazu..
ako budem isla u obicnog sraklara di da nabavim taj akvarijski silikon... u zoo shopu??
najveci akvarij koji za sada migu smistit u stanu je 95-35-35... jel to ok za sada... za veci nemam mista jer kornjace mi stoje u sobi posto se moj dragi tatica buni na smrad kornjaca (koje uopce ne smrde) pa ih nemogu stavit u dnevni boravak...

Pisano: 02.06.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: andela
..i koliko ce me doc sva potrebna oprema...
onda cu razmislit sta cu pa ako budem mislila radit akvarij kontaktirat cu M.G.akvarij pa cu vidit sta oni kazu..
ako budem isla u obicnog sraklara di da nabavim taj akvarijski silikon... u zoo shopu??
najveci akvarij koji za sada migu smistit u stanu je 95-35-35... jel to ok za sada... za veci nemam mista jer kornjace mi stoje u sobi posto se moj dragi tatica buni na smrad kornjaca (koje uopce ne smrde) pa ih nemogu stavit u dnevni boravak...

To ti ne znam reci jer ne znam kako se cijene krecu u St. Grijac je obicno negdje 150 kn (ali to ti tek treba na zimu ako je u prostoriji toplo), pravilna rasvjeta oko 200 kn, a filter ovisno o vrsti i kvaliteti.
Ako ides kod staklara provjeri da li ima iskustva sa izradom akvarija. Ako ima iskustva i sam bi trebao znati koji silikon se moze koristiti. Silikon inace rijetko kad prodaju u pet shopu, prije ces ga pronaci u nekom shopping centru (npr. Henkel Ceresit (akvarijski) ili Makroflex GA 103).
Akvarij dimenzija 95*35*35 je ok za sada ali kornjace ce ga brzo prerasti. Ja bi na tvom mjestu rađe probao napraviti neki razmjestaj i nabavio bi veliku plastivnu posudu. Ako ne moze akvarij u dnevnu sobu mozda moze neki komad namjestaja iz tvoje sobe da napravis prostora za veci smjestaj.

Pisano: 03.06.2009

Aktivan član
Aktivan član

See User information
danas sam u zoo shopu uzela jedan manji akvarij..duzine 30cm za onu kornjacu sta mi je u plasticnom.. nisam je mogla vise gledat u plasticnom..ovaj je mal al bar ima vise mista za plivat..kopno i ima filter...to je samo privremeno.. dok ne nabavim nesto vece..

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: andela
danas sam u zoo shopu uzela jedan manji akvarij..duzine 30cm za onu kornjacu sta mi je u plasticnom.. nisam je mogla vise gledat u plasticnom..ovaj je mal al bar ima vise mista za plivat..kopno i ima filter...to je samo privremeno.. dok ne nabavim nesto vece..

privremeno moze ali ces ipak morati brzo naci nesto vece jer tvoja manja kornjaca i nije puno mala,tako da ces ubrzo morati naci nesto vece

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Znam ovo je samo zato sta je nisam mogla vise gledat u plasticnom sranju... ovo nije veliko al kornjaca je odma zivnila odkad je u njemu...

Pisano: 04.06.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
drago mi je da je zivnula i da vise nema problema

Pisano: 04.06.2009

Aktivan član
Aktivan član

See User information
...meni jos draze...

Pisano: 06.06.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
haha znam

Pisano: 06.06.2009

« 1 ... 13 14 15 (16)

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum