Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: need help |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ako su u maloj posudi agresivne su a posto jedu mesa koje smeju da jedu (kako je u prirodi) najverovatnije je da thinky-u nije bilo dosta i trazi jos sto je slucajno druga kornjaca drugo ako je nateklo ili se kornjaca uvlaci u okop (ne jede) idi po profesialnu pomoc
Pisano: 18.12.2008
|
|||
Kornjace su zakon
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nije nateklo hvala Bogu , pliva ko i nace ,uvijek je bila manje aktivna od thinky-a ,a veca je par cm neobicno u svakom slucaju hvala na savjetu
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
nema na cemu
|
|||
Kornjace su zakon
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Tako nesto je poznato kod drzenje kornjac-a. Jedna ce bit ta koja je dominantna, sve sto budu starije je sansa veca da budu agresivne. Ona je ljubomorna na jelo i ako je ona vec dobila dosta. Moras svatit da kornjace nisu socialne bica.
Ja nebi to ni dalje posmatrala, pocela bi ih rastaviti. Dezava se cesto da se onda napadnu, kako budu raste sve ce biti jace i jedna moze i drugu jako raniti ili cak i ubiti. Ako to ne desi se, onda moze razbolit se ta koja je ugrosena o stres-a. Nije mi jasno ondkud uvjek kupuje se parove. Vecinom se mora ih rastaviti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa nisam znala da su takve ali ovo se desilo samo 1 u 2 godine koliko su zajedno mi ja mislim da je to bilo zbog hrane i odsad ih necu zajedno hranit vratila sma ih u aq opet plivaju zajendo kao da se nish nije desilo
dok je moaj kornajca bila sama nije jela meso i nije htijela da se sunca kad sam cuvala drugaricine kornjace par dan i stavial ih zajedno ona se skroz promjenila pocela je da se sunca pa sam zato nabavila u 2 iako je ta nova uvijek bila dominantna nezz sta se sad desilo cak je ona i veca 1 ,2 cm od nje
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.