Pregledava ovu temu:
5 Anonimnih korisnika
Re: kada počinju rasti kanđe kod mužijaka crvenouhi |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hajde ljudi nije valjda da mi nitko nezna reći kada poćinju rasti, ili sam ja u zabludi pa će biti da imam dvije ženke... Ak su mi ženke da onda krenem u potragu za mužjakom....
Pisano: 29.11.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo slika...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Spolna zrelost i spolne karakteristike direktno ovise o velicini kornjace, o uvjetima drzanja, prehrani. Znam za par kornjaca koje su narasle, razvile spolne karakteristike i postale spolno zrele sa 2,5 g., a postoje slucajevi da su se kornjace razvile malo kasnije. Tesko je generalizirati takve stvari. Koliko su velike kornjace? Postavi jasne slike njigovih repova odozdo i slikane iz profila pa cemo ti mozda znati reci.
A gledaj, lako ti poslije nabavis spol koji ti je potreban, crvenouhih kornjaca bez doma ima koliko hoces...a mi smo ti vec rekli svoja stajalista o razmnozavanju ovih vrsta.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
evo slika kak ste tražili...
Dodaj datoteku: TROJANAC 01.12.2008..JPG (130.25 KB) VIKTORIJA 01.12.2008..JPG (129.21 KB) TROJANAC 01.12.2008.JPG (220.30 KB) VIKTORIJA 01.12.2008.JPG (214.68 KB)
Pisano: 01.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dimenzije su sljedeće Viktorija duga 89 milimetara široka79milimetara, Trojanac dug 88 milimetara širok 80 milimetara, to su sviježe izmjerene dimenzije pomićnim mjerilom,....nadam se da sam vam sada dostavio dovoljno informacija da mi pomognete da odgonetnem njihov spol......
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
eh daj mi reci možeš li znati po ovim slikama dali su trosti ili crvenouhe ja baš nisam siguran
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Poanta je da se vidi polozaj kloake na repu, rep mora biti ispruzen da bi se to moglo vidjeti.
Npr., kod ovog Pseudemysa je pretpostavka da se radi o muzjaku. Kornjaca ima samo oko 7-8 cm pa se ne moze reci sa sigurnoscu. Dakle i kod tvojih kornjaca je jos rano da bi pouzdano utvrdio spol, a predpostavljati mozes koliko zelis Mozemo ti reci o kojim se podvrstama radi ako postavis slike ispruzenog vrata da se jasno vide sare, po plastronu se ne moze odrediti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Taj rep kod tog Pseudemysa je premali
da bi se ista moglo predpostavljati.
Pisano: 02.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo fotke kloaka mojih kornjaća i fotka vrata.....nadam se da se može izvući neki zaključak...
Dodaj datoteku: Kloaka od mog Trojanca 02.12.2008..JPG (238.61 KB) Kloaka od moje Viktorije 02.12.2008..JPG (188.13 KB) Trojanac i Viktorija,.JPG (233.50 KB) Viktorija i Trojanac 09.08.2008..JPG (265.67 KB)
Pisano: 04.12.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.