Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: Kako sam urediti unutrašnjost akvarija |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Može pitanje?
Gdje u biti naću tu smeđu glinu, točnije, da li se to može odraditi i sa npr. stiroporom, kako sam čitao? Drugo pitanje je vezano uz lak - kojim lakom se smije prelakirati, točnije koji nije otrovan kada dođe u kontakt s vodom?
Pisano: 04.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ak si iz Osijeka imaš je u izobilju,...naravno van Grada ak vidiš da se negdje nešto kopa u nanosima zemlje uvijek se može naći koji grumen smedje gline, prepoznatljiva je okom a i na dodir jer je gnjecava...Stiropor ti nebih preporućio jer se na njegovoj površini teško mogu napraviti razno razne ukrasne vratolomije dok sa glinom to možeš lako izvesti,naravno ak ćeš na toj površini pravit neke ukrasne objekte večih dimenzija onda obvezno splesti od žice kao armaturnu konstrukciju pa je oblijepiti glinom da nebih došlo do pucanja.A što se tiće laka najbolji je lak za brodski Pod, naravno on treba da se suši najmanje tri dana da sve hemikalije izađu iz njega, onda nasuti akvarij vodom da stoji 24 sata da lak dodatno pusti u vodu preostale negativne tvari,...naravno do tada ne stavljati svoje ljubimce u vodu,...a onda kada i to prođe slobodno jer je onda lak vantoksićan...Bog
Pisano: 05.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Stiropor uzrokuje zacepljenje ako ga kornjaca pojede tako da ga je bolje izbjegavati.
Pisano: 05.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da i ja sam to zaboravio reći,...ti kori mnogo toga znaš interesujeme jesili uspio kada razmnožiti kornjaću...
Pisano: 06.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Crvenouhe nisam razmnozavao niti planiram, ali nadam se da cu za koju godinu uspjeti razmnoziti kornjace Sternotherus odoratus.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Razmnozavanje nije bas tako lako. Ali ako se neki
osnovni uvjeti pruze nije toliko ni tesko. Puno lakse nego crvenouhu, mozes mosusnu kornjacu razmnoziti. Pokusaj tu vrstu sebi nabaviti. U Hrvatskoj je koliko znam dostupna ta vrsta. Sve u svemu pokusaj prvo steci praksu sa kornjacom. Pruziti joj konstantno hibernaciju. Imati prostora, i onda pokusaji sa razmnozavanjem. Meni je danas "Patuljasta mosusna kornjaca" (Sternotherus minor minor) snjela opet dva jajeta.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
E SUPER ćestitam na uspiješno izleženim jajima nadam se da će se izleći i da će sve proći u najboljem redu....
Pisano: 07.09.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.