Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Odg.: Hitno trebam pomoć! Bolesna žutouha kornjača |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Da nadodam, nema upalu oči pa da bi joj bile zatvorene i nabubrene, pune gnoja. Oči su u potpunosti otvorene. Imala je kao mala upalu oči još u let shopu te sam ju i uzela da ju izliječim. Operirala je i apscese s obje strane uši i bila na antibioticima prije otprilike 3 godine. Sve je dobro završilo. Sutra kasnije popodne idem dr. Maji Lukač s njom, ali sutra je tako daleko, a mojoj brizi nigdje kraja! Ne pliva na stranu, ne izlazi joj sluz na usta, ne bih rekla da je upala pluća... Stavit ću i video da vidite kako se ne može kretati. Uzevši u obzir da je najplašljivija od svih troje koje imam doma, jako čudno je da joj se toliko približim, a ona ne reagira. Zato sam i mislila da je slijepa... Molim vas pomognite!
Pisano: 12.09.2016
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Neće mi video učitati jer je prevelik...
Pisano: 12.09.2016
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Evo da javim, radi se o metaboličkoj bolesti kostiju... Tu nema baš puno pomoći, mogu se samo nadati barem nekom poboljšanju.nju boli sve dok se kreće pa je dobila nešto protiv bolova, dobila je kalcij i još dvije injekcije. Doktorica Maja Lukač je predraga osoba i odlična doktorica. Ako mislite da nešto nije u redu s vašim gmazovima, idite k njoj! Sve će objasniti, potruditi se maksimalno oko životinje i umiriti vas.
Pisano: 13.09.2016
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Imaš li UVB lampu? Metabolička bolest kostiju/oklopa dogodi se kad kornjača nema izvor UBV pa ne može sintetizirati vitamin D3...
Pisano: 14.09.2016
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.