NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
53 korisnika su online (7 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 53

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 (2) 3 »

Anonymous
Re: cena kornjaca
Ja sam zainteresovan za Emydura subglobosa. Za mene najlepsa kornjaca, I stvarno bih voleo da je jmam. U Beogradu, nema legalnih kornjaca. Ni jedan od velikih pet centara ne drzi kornjace od zabrane crvenouhe. Znaci nisu presli ni na jednu drugu vrstu. Ti kazes da je I kod vas deset godina trebalo da se popularizuje druga vrsta koja je dosga skuplja. Mislim da ce ovde to biti tesko izvodljivo, bar ne skoro, zato sto se kornjacama trguje I dalje, I to barskim I crvenouhim. I sad ajd ti ubedi neki pet centar da nabavi npr Emydura subglobosa po ceni od nekih 60 do 100 evra, kad on ima u nekom malom zabacenom pet sopu crvenouhu za 10. Ne treba biti preveliki strucnjak za ekonomiju I trziste da vidis da jednostavno nema izgleda da ce se uvoziti neke malo egzoticnije vrste.
Recimo kada bi inspekcije zaduzene za to pojacale rad I kada stvarno ne bravi bilo kornjaca uopste da se kupi, mozda bi tada to bilo izvodljivo, a tu ovakva I slicne stranice ne mogu da pomognu.
Ono za sta se trudite I sta vam uspeva, da stvorite svest da je kornjaca apsolutno ravnopravan ljubimac, na tome svaka cast.

Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
Kada bi zali kake interesantne Kornjace i koliki veliki izbor ima u Srbiji i u Sloveniji.

Pisano: 28.03.2013

Anonymous
Kakav izbor ima u Srbiji?

Povremeno aktivan član
Povremeno aktivan član

See User information
To su Kornjace koje kostaju par stotina Euro po komadu i nadalje, nisu predvidene za prodaju u Srbiji i neprodaju sigurno samo jednu.
Nebi preporucio kupovat to.
Sigurno moze neka Prodavnica da uveze legalno neke ljepe Kornjace kad se skupi veca kolicina kao u Hrvatski.

Pisano: 28.03.2013

Anonymous
Stvar je u tome sto u Srbiji prodavnice ne uvoze vise kornjace zato sto su skupe, ljudi nemaju i nece da izdvoje vise od 10 evra za njih. Osim nas par zaludjenika, 1000 konti je maksimum koji se daje za ,,takvu igracku"

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Pavle
Ja sam zainteresovan za Emydura subglobosa. Za mene najlepsa kornjaca, I stvarno bih voleo da je jmam. U Beogradu, nema legalnih kornjaca. Ni jedan od velikih pet centara ne drzi kornjace od zabrane crvenouhe. Znaci nisu presli ni na jednu drugu vrstu. Ti kazes da je I kod vas deset godina trebalo da se popularizuje druga vrsta koja je dosga skuplja. Mislim da ce ovde to biti tesko izvodljivo, bar ne skoro, zato sto se kornjacama trguje I dalje, I to barskim I crvenouhim. I sad ajd ti ubedi neki pet centar da nabavi npr Emydura subglobosa po ceni od nekih 60 do 100 evra, kad on ima u nekom malom zabacenom pet sopu crvenouhu za 10. Ne treba biti preveliki strucnjak za ekonomiju I trziste da vidis da jednostavno nema izgleda da ce se uvoziti neke malo egzoticnije vrste.
Recimo kada bi inspekcije zaduzene za to pojacale rad I kada stvarno ne bravi bilo kornjaca uopste da se kupi, mozda bi tada to bilo izvodljivo, a tu ovakva I slicne stranice ne mogu da pomognu.
Ono za sta se trudite I sta vam uspeva, da stvorite svest da je kornjaca apsolutno ravnopravan ljubimac, na tome svaka cast.

Emydura subglobosa je opisana na naslovnici: LINK
Generalno su uvjeti drzanja skoro pa identicni kao za crvenouhe, osim sto su osjetljivije na kvalitetu vode i visoka temeratura je obavezna kroz cijelu godinu jer se radi o tropskoj vrsti. To je isto velika vrsta kojoj treba akvarij 150 cm duzine, prvo bi svojim kornjacama trebao sloziti posten smjestaj pa onda vidjeti da li ces imati mogucnosti za jos jedan takav.
Mozda je uvoz skup i kompliciran, ali ako dovoljno jako zelis tu vrstu uz dovoljno truda ju mozes leglno uvesti.

Pisano: 29.03.2013

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: Kori
Citiraj:

Pisano od: Pavle

Emydura subglobosa je opisana na naslovnici: LINK
Generalno su uvjeti drzanja skoro pa identicni kao za crvenouhe, osim sto su osjetljivije na kvalitetu vode i visoka temeratura je obavezna kroz cijelu godinu jer se radi o tropskoj vrsti. To je isto velika vrsta kojoj treba akvarij 150 cm duzine, prvo bi svojim kornjacama trebao sloziti posten smjestaj pa onda vidjeti da li ces imati mogucnosti za jos jedan takav.
Mozda je uvoz skup i kompliciran, ali ako dovoljno jako zelis tu vrstu uz dovoljno truda ju mozes leglno uvesti.

Na koje kornjace mislis?

Početni član
Početni član

See User information
http://www.backwaterreptiles.com/guar ... ve-arrival-guarantee.html

Na ovaj link sam slučajno naletila prije par dana.Iskreno nemam nikakavo iskustvo s naručivanjem životinja preko interneta, niti znam da li je to dobro ili ne, ali eto...možda je firma seriozna.Imaju garanciju da će životinja doći živa, ali da li je zdrava i općenito u dobrom stanju, nezz.
Možda ima neko na ovom forumu ko je više upućen u to )

Pisano: 30.03.2013

Anonymous
Lep sajt, i povoljne cene, ali oni ne salju van SAD-a.

Početni član
Početni član

See User information
Uhhhh to mi je promaklo, nisam detaljno čitala s obzirom da nemam namjeru naručivati, sorry mada vjerovatno ima neki sajt koji šalje i u Evropu.

Pisano: 30.03.2013

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum