Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Umjetna trava za kopno ? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Plasticno bilje iz pet shopova bi trebalo biti ok, pogotovo ako se radi o poznatijim proizvođecima iz pet industrije. No budi oprezna jer dosta tog bilja se da rastavljati. Kada ce ti kornjaca odrasti treba paziti da nemas plasticno bilje koje se moze rastaviti na dovoljno sitne dijelove da ih kornjaca moze progutati.
Pisano: 20.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Da, imam umjetno bilje koje se da rastavljati. Sad kad je kornjača mala, ne smeta, ona lijepo sjedi na tim granama i ništa ne dira. Ali i kad se rastavi najkraća grančica nema manje od 3 cm, pa mislim da to ne može odrasla kornjača progutati. Ali dobro, vidjet ću ja kako će biti za vrijeme njenog odrastanja, pa ako će biti problema, lako izvadim to bilje van iz akvarija. A možda do onda već i krenem s pravim biljem. Za sad sam se bazirala samo na podlozi, panjevima, filteru itd. onim osnovnim stvarima za akvarij, a kasnije mogu ubaciti još i bilje (kad malo pročitam teme ovdje o tome). Evo dvije slikice moje male kornjačice u tom bilju .
Pisano: 20.03.2013
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Meni ovo bilje odlicko izgleda. Bar na slici je kao pravo
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Komad od 3 cm je jos velik, plasticne biljke koje oponasaju vodenu kugu i Cabombu znaju imati komadice od kojih 5 mm promjera, na takve treba paziti. Odoratusi znaju imati gadnu naviku nagrizati prave biljke i ostaviti ih, tako da sto prije stavis pravo bilje manje su sanse da ce ih kornjaca kasnije iz dosade unistavati. Ne moras nista saditi, jednostavno ubaci vodenu lecu, vodenu kugu ili rogolist da plutaju po akvariju.
Pisano: 21.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Sad kad završim akvarij, što se tiče osnovnih uvjeta, i "pustim ga u pogon", pročitati ću malo teme o tom bilju, pa... vidjet ću kaj ću ubaciti.
Pisano: 22.03.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.