Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
Re: leonardo & mart |
|||
---|---|---|---|---|
Lepe su :)
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala ti :D
Pisano: 10.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Baš su ti slatke kornjače :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla na forum!
Koliko vidim po slikama obje su Trachemys scripta troostii. Kod T.s.scripta postoji "vertikalna" zuta crta iza oka koju niti jedna niti druga kornjaca nema. Lijepo je sto si spasila drugu kornjacu i da im planiras napraviti novi smjestaj, nadam se da nece u buducnosti biti sukoba, iako nikad ne znas sto ce biti kada spolno dozriju. Za 3 godine je velicina od 10-ak cm sasvim ok, kornjace u akvarijskim uvjetima obicno pre brzo rastu. Ako zelis otvori novu temu i detaljnije opisi kako si zamislila novi smjestaj, treba sve dobro isplanirati da ne bude dodatnih troskova. Citaj sto vise i ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Lijep pozdrav!! Hvala na odgovoru!!! Ja sam mislila da nije ista vrsta jer ova nova ima blago narančastu boju (kod uha).. Al lijepo je znati!! Hvala! I nadam se zaista da neče bit problema izmedju njih dvije!!? Što se tiče izrade akvarija zaista sam se načitala o tome :) Akvarij če mi raditi ujak, koji je več napravio ovaj u kojem su sad (taj i još neke) tako da na moju sreču imam pri ruci nekoga koga ču zaposliti :D Svako je dobro informirat se o svemu.. Postavit ču slike rad itd tako da sve podjelim s vama!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Narancaste crte jesu karakteristicne za T.s.troostii, ali kako se sve podvrste (T.s.elegans, T.s.scripta i T.s.troostii) iz vrste Trachemys scripta uzgajaju na istim farmama vjerojatno je nekad u proslosti doslo do hibridizacije. I zato tvoja prva kornjaca nema tipican izgled i narancastu boju, ali i dalje izgledom najvise spada u T.s.troostii.
Ako ujak ima alata i iskustva za izradu akvarija imas stvano puno srece! Pocetkom ove godine su cijene akvarija porasle.
Pisano: 11.03.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Je istina! Sve je poskupilo redom.. Da nemam majstora u kući morala bih otič i kupit akvarij, ja se iskreno nebih usudila na takav podhvat :D
Evo šaljem upravo uslikane moje dvije spavalice :D
Pisano: 11.03.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.