Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Crvi Fobasi |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Shvatio sam,zahvaljujem.
Za sad cu pokusati sa navedenim povrcem,radic sam koristio nije ga bas prihvatila,rikolu i matovilac nisam. Izgleda mi jednostavno uzgoj bilja,ne znam dali ga drze po pet shopovima,ako ne bit ce mi problem.Na internetu isto nije moguce nista naci.Na kraju,moze prijedlog kako do vodenog bilja? Nebih ljude molio i trazio po forumima,ako negdje mogu kupiti,kupio bih. Hvala
Pisano: 12.01.2013
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
U Zagrebu većina pet shopova drži vodeno bilje. Može se naći i po internetu,evo npr:Biljke , Biljke2 Treba gledati/paziti koje se vodeno bilje kupuje,jer nije sve dobro za kornjače. Također dosta bilja ima u Zoo Villi-u:Popis , ja sam par puta kupio u Aqua-Terri te nemam zamjerki. Što se tiče radiča probaj listić biljke staviti u komad mesa/ribe.Napraviš kao rolicu/buhtlu.Ja sam svoju kornjaču tako priviknuo i nema problema. |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovako. Rogolist sam kupio prije dosta vremena u pet centru....
Vodenu lecu sam dobio u belugu, a vodenu kugu i pistiu sam kupio u zoo city-u. Jedino pistiu nisam uspio uzgojit u akvariju. E da i vodeni zumbul sam nabavio u pet centru tamo kod zapadnog kolodvora. Ljetos mi se vani u kanti lijepo razmnozio al nije podnio akvarij....
Pisano: 13.01.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Iz mog iskustva od vodenog bilja ovo jednostavnije poput vodene kuge, vodene lece i rogolista se rjeđe nalazi po pet shopovima, nisu bas redovito u ponudi. Potrazi, ali nema garancije da ces u skorije vrijeme naci tako da ti je najjednostavnije nabaviti preko akvaristickih foruma. Vecina ljudi danas prodaje svoje bilje, rijetko kad vise dijele tako da ce ti netko rado prodati, cak i poslati postom. Ja bi ti rado poslao, no uz tri crvenouhe i jednog Pseudemysa koji je iskljucivi biljojed mi uvijek fali bilja.
Pisano: 15.01.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hvala na odgovorima
Pisano: 16.01.2013
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pogledao sam na terraristici i pet centru,ali nisam nasao nista od biljaka sa popisa.Zoo Villi ne znam salju li postom,i oni su slabi u ponudi,Aqua Terru nisam pogledao.
Pisano: 19.01.2013
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.