Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: PROBLEM!Q |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
I jos nesto da napomenem slamcica je dugacka 5 cm i sestra mi je rekla da je ona izvedila nekako sam je nagovorio sad dal laze ili ne to neznam , mislim da govori istinu neverujem da bi to kornjaca mogala da pojede ono je plasticno i savitljivo nemoguce da je mogla da ga prepolovni na pola jedino ako je progutala sve od jednom ali to nema teorecki sanse zadavila bi se sigurno :P
Pisano: 26.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Gledam slike tvog smjestaja i ne vjerujem da je kornjaca mogla pojesti toliko velik komad plastike. Obicno takve stvari samo nagrizu i ostave. Da su ista od toga pojele do sada bi vec sigurno odbijale hranu pa bi znao.
Pisano: 27.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Da,da upravu si i ja to mislim isto bacio sam im onaj komad iste velicine posle toga i samo pokusaju da ga uhvate ali slamcica je klizava i bezi im nisu joj mogle nista,hranu jedu normlano i sve je ok :)
Pisano: 28.04.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Drago mi je da je sve ok! Koliko vidis uz kornjace nikad dosta opreza. Ubuduce, prije nego stavljas ista u akvarij dobro razmisli da li bi kornjace to mogle pojesti ili da li bi moglo biti na neki nacin otrovno i ispustiti taj otrov u vodu.
Pisano: 29.04.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.