NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
60 korisnika su online (16 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 60

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

PROBLEM!Q
Aktivan član
Aktivan član

See User information
Veceras kad sam se vratio iz skole video sam da mi fale deo stepenica koje sam napravio za kornajce,mislim na slamcice koje sam lepio 1 slamcica fali i sad nema je nigde u akvarijumu a vido sam da su izvrsile jedanu veliku probavu izbacenu na sred akvarijuma ali ne vidim delove plastike kornjace su aktivne oba dve i davo sam im da jedu i jele su obadve super ok, sad neznam dali postoji mogucnost da su pojele plastiku, mozda je moja sestra izvadila plastiku ali nesme da kaze ona ima 7 godina i usustini ne sme da prilazi akvarijumu i da ih pipa jer obicno dobije batine posle pa mislim da je ona izvadila ili nesto dirala pa nesme da mi kaze -.-!!!!Evo sad sam uzo i izrezo sam plastiku o5 iste velicine i bacio sam im u akvarijum da vidim kako reaguju i posel 20 minuta nisu ni takle slamcicu i ne pokusavaju da je jedu , verovatno je moja sestra dirala a nesme da kaze,a mozda i nije

Pisano: 26.04.2012
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: PROBLEM!Q
Aktivan član
Aktivan član

See User information
I jos nesto da napomenem slamcica je dugacka 5 cm i sestra mi je rekla da je ona izvedila nekako sam je nagovorio sad dal laze ili ne to neznam , mislim da govori istinu neverujem da bi to kornjaca mogala da pojede ono je plasticno i savitljivo nemoguce da je mogla da ga prepolovni na pola jedino ako je progutala sve od jednom ali to nema teorecki sanse zadavila bi se sigurno :P

Pisano: 26.04.2012

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Gledam slike tvog smjestaja i ne vjerujem da je kornjaca mogla pojesti toliko velik komad plastike. Obicno takve stvari samo nagrizu i ostave. Da su ista od toga pojele do sada bi vec sigurno odbijale hranu pa bi znao.

Pisano: 27.04.2012

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Da,da upravu si i ja to mislim isto bacio sam im onaj komad iste velicine posle toga i samo pokusaju da ga uhvate ali slamcica je klizava i bezi im nisu joj mogle nista,hranu jedu normlano i sve je ok :)

Pisano: 28.04.2012

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Drago mi je da je sve ok! Koliko vidis uz kornjace nikad dosta opreza. Ubuduce, prije nego stavljas ista u akvarij dobro razmisli da li bi kornjace to mogle pojesti ili da li bi moglo biti na neki nacin otrovno i ispustiti taj otrov u vodu.

Pisano: 29.04.2012

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum