Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Sta da radim kada nisam tu? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jedno je riba kojoj treba samo voda a drugo kornjača koja treba i zraka i kopno.Po meni preeevelik bi to bio stres i napor za kornjaču.
EDIT od TITO: Moja greska, umjesto "odgovori" stisnuo sam "ispravi". Tako da sam svoj odgovor naoisao u post od "Domi". Originalni text je sacuvan tako da nije velika steta ispala. Isprika s'moje strane
Pisano: 15.03.2008
Editirano od TITO on 15.03.2008 17:25:32
Editirano od TITO on 15.03.2008 17:27:05 Editirano od TITO on 15.03.2008 17:28:36 Editirano od TITO on 15.03.2008 17:29:14 |
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Da ti pokusam objasniti. Radi se o transportu, ne o drzanju, znaci kopno ne treba. Takodjer i ribama treba kisika u transportu. Kornjace se suhe transportiraju iz razloga koje sam vam vec naveo. Da je stres za zivotinje to nije pod upitnikom. Sta mislis odakle sve vrste koje nisu autohotne u europi ? Zakljucak jos jednom: Nemojte nikad trasportirati vase kornjace u vodi.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zato što je to preveliki stres većina kornjača u pet shopove dolaze bolesna.Isprika prihvačena.POZZZ
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ti govoris o masovnom transportu kornjaca sa nekih farma. Ja ti govorim opcenito o transportu. Posiljke u Petshopove sto dolaze imaju razne druge razloge sto su kornjace bolesne, nije samo transport u pitanju (kolicina koprnjaca, trajanje itd ...). Jos jedan mali savjet. Prihvati (i uci) neke stvari od ljudi koji ocigledno bolje znaju o nekim stvarima, a ne zastupati neke stvavove neznajuci kako i zasto. Toliko od mene u ovoj temi. Pozdravljam!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjače su u lošim uvjetima u pet shopovima to se zna.Prihvaćam sve što mi kažeš jer znaš više od mene o kornjačama i općenito.Inaće gdje bi ja skupio sve svoje znanje da nisam slušao starije i iskusnije.Pozz
Dominik
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ok ja milism da je vec sve razjasnjeno!
Theme Lock!!