NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
61 korisnika su online (14 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 61

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

(1) 2 »

Granule
Aktivan član
Aktivan član

See User information
Stigle su mi danas ove granule za kornjace sta mislite koliko bi bilo dovoljno da im dajem uvece, mislim po koliko stapica da im bacim,nisu bas mnogo male moram da ih prepoovim na pola da bi ih kornjaca lako uzela.
http://www.petmarket.rs/teraristika/h ... ce-i-gustere-raffy-p.html

Pisano: 27.03.2012
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: Granule
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pa rekao bi da za sada navecer svakoj mozes dati oko 5 komada. Tretiraj granule kao proteinsku hranu, znaci spadaju u skupinu ribe, mesa i zive hrane te je potrebno paziti koliku kolicinu kornjace dobivaju. Kada u buducnosti prijeđes na jedan obrok dnevno tada kornjacama dajes meso, ribu, zivu hranu ili granule 1x dnevno.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
5 komada jednom i 5 komada drugoj ili 5 komada je dovoljno sa oba dve kornjace? posto su granule onako nisu bas male ja sam dao danas dve kad mi je postar doneo da vidim kako ce da jedu i prepolovio sam je na pola i bogami i sa te pola granule su se mucile da pojedu,moracu da im 1 granulu prepolovim na 3 dela da bi lakse progutale.

I racice kad da im dajem,da im 1 nedeljno umesto granula uvece dajem rakove sta mislis?

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Duzina 1 granule je oko 1,3 cm a u sirini je 0,5 cm dao sam im 5 komada,i svih 5 komada sam prepolovio na 3 dela da mogu lakse da uzmu jer su granule bas tvrde :)))

Evo sad sam bas pogledo koliko su pojele i vidim da od tih 5 daj boze da su 3 pojele mislim 3 jesu sigurno ovo ostalo su pola izmrvile po akvarijumu napravile su pravi haos, sve sam moro da pokupim mrezicom verovatno zato sto se jos nisu navikle ili su im mozda ove granule tvrde pa nemogu lepo da ih sazvacu,treba ce im vremena da se naviknu :)

Editirano od Lazar321 on 27.03.2012 19:54:20

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Sto ti nije bilo jasno u recenici "navecer svakoj mozes dati oko 5 komada"? Molim te pozornije citaj i pitaj smislena i jasna pitanja, nemoj samo na forum nabacati sve sto ti u tom trenutku pada napamet.

Granule su tvrde, ali kada ih ubacis u vodu one nakon nekog vremena upiju vodu i postanu mekane.

Previse kompliciras oko prehrane, postavio si hrpu pitanja na koje sam ti vec nekoliko puta dao odgovor. Da li jedan dan ne dajes granule i dajes racice ili negdje između jos ubacis racice je sasvim svejedno sve dok ne prehranjujes kornjace.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Dali bi smeo pre nego sto ubacim granule u akvarijum da ih stavim u neku 2 vodu da malo omeksaju jer ove mi bas prave katastrofu u akvarijumu kornjace nemogu lepo da ih sazvacu treba im dosta vremen i sve izmrve po akvarijumu i naprave haos i ima dosta malih pacica koje nemoze mrezica da uhvati nego stalno ispadaju iz mrezice i nemoze sve lepo da se pokupi,a ja im bas dajem male pacicie od granule.1 granulu sve na 2,3 dela izlomim i bacim im u akvarijum ali se one dosta muce da bi pojele te pacice pa se mislim dali bi mozda bilo bolje da uzmem pre nego sto im bacam u akvarijum da stavim u neku vodu na 2,3 minuta i vise da malo omeksaju pa tek onda da im bacim u akvarijum?

Pisano: 29.03.2012

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Da, mozes ubaciti granule u neku posudu s vodom da omeksaju.

Pisano: 30.03.2012

Početni član
Početni član

See User information
Zanima me da li postoje veće granule, idealne bi bile kao npr. one za mačke, jer sam do sada u trgovinama viđao samo one sitne. Moje kornjače su odrasle, pa im je teško uhvatiti i pojesti granule jer su jednostavno presitne za njih.

Pisano: 17.06.2012

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Postoje

Pisano: 18.06.2012

Početni član
Početni član

See User information
Molim te napiši naziv proizvođača granula i gdje se mogu kupiti.

Pisano: 18.06.2012

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum