Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Sta da radim kada nisam tu? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa ostavi susjedu da ih hrani i čisti ako može.
Pisano: 13.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
ja ih namjeravam ostaviti prijatelju kada krenem na more koji ima takode tri kornje
|
|||
lejla
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa kada bi to bilo moguce...
Pisano: 14.03.2008
|
|||
Kornjace su naj najlepse ziwotinje na swetu!!!!
Hi,guys! |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Šta susjedima se neda čuvati kornjače?
Pisano: 14.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa ovko nesto bas ne verujem da bi moji susdi to mogli da rade.Zasto?Zato sto imam poverenja u 2 suseda,a to je jedna sto je isla sa mojoj sestrom u skolu,ali sumnja da bi ona to radila,zato sto kada dodje kod nas ja je iz sale pitam da ih pomazi naravno dok su u vodi ona nece.A drugi susedi............jesu jakoo dobri.Ali sumnjam da bi ih primili na 10-15 dana.NEGO NIKO MI NIJE OGGOVORIO NA DRUGO PITANJE!!!
A o ostalima i da ne pricam!!!
Pisano: 15.03.2008
|
|||
Hi,guys! |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Na koji način vodena kornjača može preživit put,mora biti u vodi a to je u avionu neizvedivo možda nekak može ali mislim da nije pametno ako je na suhom dehidrirat će nakon par sati.Pa plati susjedima da ti ćuvaju kornjače ako neću ovako.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Inace nisam se htjeo na ovu temu javljati jer ... nema veze. Pod prvo, tako nesto se razmisli prije nego sto se nabavi kornjaca. Moras imati nekoga u koga imas povjerenja, ili netko tko ce ti uzeti kornjace kod sebe za vrijeme dok nisi tu, ili dati netkome kljuc tko ce dolaziti redovno i hraniti kornjace. Ja naprimjer nemam drugog izbora nego ostaviti nekome kljuc od stana tko redovno dolazi i hrani moje kornjace. U vezi prevozenja. Naravno da postoje papiri za transport raznih vrsta. Kod crvenouhe ces imati poteskoca, jer su u vecini zemalja zabranjene i ako nisu navedene u CITESIMA. (i naravno da bi prezivjele) Ali da direktno odgovorim na tvoj pitanje: nositi ih sa sobom u avion samo preko godisnjeg odmora ... to je prosta glupost i inace i neodgovaram na tako neka pitanja. Citiraj:
Ovo je post zbog kojeg sam se i javio na ovu temu. Kornjace uvjek moras suhe transportirati. Cak i mekooklopne. Tako brzo nece dehidrirati a transport u vodi moze dovesti do prehlade pa cak i upalu pluc kod vodenih kornjaca. Za normalni transport vodenih kornjaca je najbolje kornjacu staviti u neku lanenu vrecicu, vrecicu zavezati i gotovo. Jos za kraj sto se tice vode u avionu. To uopste nije tesko, zamisli samo kako se razne ribe transportiraju iz drugih kontinenata u europu.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mislila sam ako moze mada zvuci glupo,da ih stavim u onu plasticnu posudu sa toplom i preklopim necim.
|
|||
Hi,guys! |
||||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.