Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Masina istorija |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mi ti savjete o dozama ovdje ne mozemo davati jer nitko od nas nije veterinar. Onu proslu temu je inicirao jedan clan i srecom je sve zavrsilo ok, ali bez pomoci veterinara koji se razumije u kornjace davati injekcije na svoju ruku je poprilicno opasno i neodgovorno. Javi se veterinaru koji je i pocelo lijecenje, mozda moze poduzeti neke drasticnije mjere kada vidi da ovo ne funkcionira. Nasa veterinarka iz Zg. je mojoj kornjaci davala laktalozu uz pomoc sonde direktno u zeludac bas iz razloga sto ne mozes biti sigurna koliko je kornjaca progutala kada dajes oralno. Daj svom veterinaru tu ideju, moze se dodatno informirati o postupku pa se mozda odluci probati.
Pisano: 15.03.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
skontale smo se :) dala mi je i igle i spriceve i pokazala mi je i kako :) 2 ml max ako je 50% glukoza... inace ta laktaloza je za praznjenje, ja mojoj umesto toga dajem parafinsko ulje oralno, spricem; a glukozu joj dajem zbog energije (zato sto je smrsala)...
Pisano: 19.03.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nadam se da ce tretman uspjeti!
Pisano: 19.03.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Masino stanje je isto :( samo sto me sada jos i mrzi jer je maltretiram sa injekcijama :/ ali smo sada svakodnevno na suncu,pa se nadam da ce joj to pomoci, vise nego vet.
Pisano: 27.03.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.