Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: nega kornjaca |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Povisi mali temperaturu od 25-28 imaš filter,kolike su dimenzije akvarija,koja je visina vode imaš uv-uvb lampu za gmazove.I mjenjanje vode svakih 2-3 dana je stresan za kornjaču i da li imaš otok gdje se kornjače može osušiti i osunčati?
Pisano: 02.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
temperatura joj i jeste tolika, nemam filter, nemam ni lampu. U akvarijum moze da stane oko 5l vode, ima otok za suncanje,ali ne izlazi da se sunca. Mada, stvarno je aktivna i jede redovno. Jel neophodno da joj postavim lampu? Na svetlom je mestu. uzecu filter ali mi nekako deluje bespotrebno, mali je to akvarijum. Al ne kapiram sta je onda razlog sto se tako oseti?
Pisano: 03.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Filter i uv-uvb lampu moraš imati obavezno,o akvariju od 5 lit da i ne govorim.Moti ćeš nabaviti nešto veće jer ovo je pre malo.Poz
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Akvarijum ti je jako mali...i to je i sam problem...
fokusiraj se na nabavljanje vecek akcarija i filtera...to je ono sto je najbitnije sada...a onda ces vec nabaviti UV....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Mojim kornjacama se isto tako neki uzasan miris osetio,pa sam im ja promenila wodu,ali nije pomoglo.Nego sam ceo akwarijum oprala,znaci kamencice,weliki kamen (ostrwo),filter ocistila,Neko wece kamenje oprala.Lepo obrisala stakla.I ewo sada ne smrdi.A swe je to zato sto se meso ili neko powrce kada im dam zaglawi izmedju kamena ili malih kamenjcica,pa tu je duze wreme,ili kada kornjaca obawlja potrebu to isto ume da se zawuce,pa od toga smrdi.I moj sawet ti je da detaljno operes.
Pisano: 04.03.2008
|
|||
Kornjace su naj najlepse ziwotinje na swetu!!!!
Hi,guys! |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Može biti od truljenja hrane u vodi što nije dobro davaj kornjači komad po komad a ne sve odma jer nešto ne pojede.
Pisano: 04.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala puno!
Pisano: 05.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Uzrok svemu tome je ustvari nejak filter... za akvarij sa kornjacom se preporucuju jaci kanister filteri...
Pisano: 06.03.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Karnisterski(vanjski)filter je najbolji ja imam Tetratec ex 700 i radi odlično.
Pisano: 06.03.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.