Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: URADI SAM :-) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pa vec sam i prije napisao kada su se javljali ljudi moje dobi. Ja sam 90 godiste kao i ti. Vecina ljudi se iznenadi. Srecom samo jako mali broj ljudi koji se javlja, mozda 5-10%, ne prihvaca savjete i uvrijedi se kad im napises istinu. Ja cu biti pristojan, prilagoditi sto je vise moguce odgovor osobi, no ne namjeravam uljepsavati stvari i lagati samo kako bi se sto vise ljudi zadrzalo ovdje. Ako zelis prihvatiti savjet i diskutirati dobro, dat cu sve od sebe da pomognem i objasnim, no ako se zelis svađati i pametovati - siroko ti polje :) Postoji jako puno foruma na koje ljudi stavljaju slike svojih ljubimaca i komentiraju "Kako ti je kornjaca super!" sa ciljem da imaju sto veci broj clanova. Mi smo tu zbog savjeta i kvalitete. Ovo je u potpunosti privatna stranica u koju ulazemo svoje vrijeme, Tito cak i novac, tako da imamo potpuno pravo definirati pravila i uvjete pod kojima cemo raditi
Pisano: 21.01.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
=) ok je to sve samo taj ko ulaze novac i dobija ga , vidim ima tu i reklama i svasta ..
ali opet vama svaka cast momci sto se trudite
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Za sada niti jedna ova reklama ne donosi novac, to su sve linkovi na stranice od prijatelja i kolega hobista, te razmjene bannera. Iskreno i nije nam bas zelja imati nekog ozbiljnog sponzora kojeg bi trebali stalno reklamirati i promovirati jer bi stranica izgubila svoju slobodu. Za razliku od nekih drugih foruma ovdje clanovi slobodno smiju pisati sta, gdje i po kojoj cijeni kupiti, kritizirati ili hvaliti pet shopove, itd. Jedino sto se ne tolerira je direktno reklamiranje (tipa netko otvori temu dođite u moj pet shop) i ilegalna prodaja zasticenih zivotinja - takve odmah brisem. Reklamiraju se samo oni koji su to zasluzili i koji doprinose razvoju hobija. Google oglasi su ovdje kako bi stranica imala sto bolju poziciju na Googlu.
Mozda ti je tesko vjerovati, no na svijetu ima jos volontera kojima nije glavni cilj zaraditi novac.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Nepodnosim da mi netko pametuje o stvarima o kojim ocito nema pojma. Tema je otisla u OT.-Kljuc-
Pisano: 23.01.2011
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.