Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: kojeg su spola?? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koliko su kornjace velike (duzina oklopa u cm)? Po polozaju kloake na repu bi rekao da su obje zenke.
Pisano: 05.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
u 10 mj je jedna imala 10 cm druga 12. ali ova veća je neki dan manjoj pred licem treperila pandžicama što znači ili udvaranje ili prijetnju, zar bi i ženka to radila ženki?
Pisano: 05.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
mojima ni jednoj ni drugoj rep ne dopire do nogu. da li su onda ženke ili je moguće da još nisu razvile karakteristike spola? hoće li se onda podnositi u budućnosti jer mi je rodica rekla da ima dvi kornjače i da ih je morala razdvojiti da su se grizle kad su narasle.
Pisano: 06.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
evo slika ove veće kornjače. kad sama skupi ovako rep onda joj dopire do noge. kojeg je onda spola?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Iz ovog ugla liči na ženku.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kako se podnose dvije ženke' da li bi mogla imati problema sa držanjem zajedno u istom akvariju obe ženke? mislim da ću morati nečim zamijeniti ono kamenje, znaju se prepastio pa skočiti tamo u kantun iza kamena i mogle bi se ozljediti tako. morati ću nešto smisliti. da li se dno čisti samo kad im i mijenjam vodu jer na mom se vide komadići izmeta tako da neznam da li da to tako ostavim ili treba čistiti dno i ako nije još vrijeme za mijenjati vodu? možda bi mi riba mogla smanjiti te fekalije.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Šljunak usitnjava taj organski otpad kad je velik, riba bi ti mogla itekako pomoći, a itekako i odmoći, možda ti ju kornjače pojedu. I meni izgleda kao ženka, jer oklop (gornji dio) je bliži prema kraju repa. Slagat će ti se bolje nego mužjaci, ali opet ne mora tako biti.
Pisano: 07.04.2010
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
bi li onda trebala pokušati staviti ribu ili? je li to neka posebna vrsta čistača ima li koja veća vrsta čistača?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Imaš koridose koji narastu čini mi se do 6cm, a imaš i ancitruse koji dosegnu veličinu max. do 15 cm, ali mužjaci nešto manju do 12 cm.
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.