Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Odg.: Totalni (prisilni) početnik |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav Sanja,
molim te pogledaj ovaj link i reci mi jeli to vrsta koju imas? Ako nisi sigurna, mozda mozes sliku postaviti, pa cemo dalje. http://kornjace.com/modules/publisher/item.php?itemid=54
Pisano: 08.08.2016
|
|||
"For nothing is impossible with God." Luke 1:37
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav,
slike mogu poslati vama privatno ako treba jer su prevelike za forum a ja sa mobitela pisem i neznam ih smanjiti i tisucu komplikacija oko stavljanja slika. Uglavnom mislim zapravo sigurna sam da se radi o zutouhoj kornjaci, nije definitivno ova sa slike,nema takve ni strafte ni oklop. Kupila sam joj JBL Reptil Day halogenu zarulju od 50W,to sam zapravo i jedino mogla posto je akvarij premalen za grijac,okomito nikako ne moze a vodoravno citam da nije pametno. Pa sam tako kalkulirala sto i kako i ova halogena mi se cinila skroz okej prvim odabirom jer joj je fakat radila super toplinu. Medjutim valjda nemam dobru lampu jer se nakon par sati pocelo cvrljit sve skupa, doduse tek sam kasnije vidjela da ova lampa podnosi 40W pa je to valjda bio razlog neugodnog mirisa gorenja. Tako da ju sad kolko tolko grijem obicnom zaruljom dok ne nadjem ili lampu koja podnosi jacu zarulju ili se za halogenu zarulju mora kupovati posebna lampa? Ako.moze odgovor sto prije jer sutra idem u nabavku lampe ili uzimam zarulju od 30W u pet centru al onda ce mi biti zao jer se bojim da ju nece toliko grijati i bla bla..uzasno puno nedoumica.
Pisano: 08.08.2016
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Klikni ovdje, tu ti je sve ljepo objasnjeno.
Pisano: 09.08.2016
|
|||
"For nothing is impossible with God." Luke 1:37
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Sve sam to vidjela,ne pomaze mi puno jer joj to sve ne mogu omogucit zasada.
Moje pitanje je samo dali za halogene zarulje trebaju posebne lampe nekakve ili mogu kupitu obicnu lampu za obicne zarulje koja podnosi jacinu halogene?
Pisano: 09.08.2016
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.