Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: površina vode |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
a to napovršino nije toliki problem, bolje kupi uvb, a štoo se tiče tog grijača, on bi trebao imat regulator!?
Pisano: 09.03.2010
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
ali nema regulator,ili sam ja toliko glup da neznam jer ima ili nema.sam ću te nešto pitat što nema veze s ovom temom,a glupo mi je otvarat novu temu.jel kornjačama šteti ili smeta kamanac |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
aj usikaj taj grijač, stavi sliku vrha, tamo gdje kabel ide, tamo stoji taj regulator.... i kamenac ne šteti, na mojoj se nahvatalo pol kile kamenca ali sad se ljušti oklop pa i to polako otpada....
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ne preostaje ti nista drugo nego malo opreznije hraniti kornjacu i svakih nekoliko dana casom pokupiti masnocu. Navedeni filter je nastavak za vece vanjske filtere bez kojih ne moze funkcionirati. Ako ces u međuvremenu kupovati grijac kupi dovoljno jak da ti moze sluziti i u buducem smjestaju. Vazno je gledati koliko grijac ima watta (W), 230V je napon gradske mreze na kojem rade svi elektricni uređaji. Na svakom pakiranju grijaca je navedeno za koliko je on litara namijenjen. Citiraj:
Doticni grijac (Aquarium Systems Newattino) jednostavno nema regulator, to je tzv. preset heater. Kalibriran je tvornicki da grije na određenu temperaturu, 26 stupnjeva cini mi se. Kako nista nije idealno s vremenom se bimetal iskrivi i s obzirom da nema mogucnost regulacije vise ne grije na zeljenu temperaturu.
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
stavit ću sutra sliku jer mu je crkla baterija |
||||