Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Gde da kupim kornjacu |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bilo bi dobro da pričekate sa kupnjom druge kornjače,ona može živjeti i sama,ne treba joj društvo.A i ako već uzimate drugu kornjaču bolje ju od nekoga udomite i neka bude približne veličine kao i ova jer u večini slučajeva veće kornjače ozljeđuju ili ubiju manju,pogotovo u malom smještaju.Moguće da je vaša kornjača mužjak,pogotovo ako ima i duže nokte.
Pisano: 26.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
sad mi je drago sto sam se javio prvo...a ne prvo kupio kornjacu.
a tako smo zeleli jos jednu kornjacicu. I pripremamo joj veci smestaj...u nekoliko narednih meseci dobija veci akvarijum. stvarno ne znam sta da radim :S
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
a jesu mu (joj) porasle kandze......znaci 90% je muzjak :D
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ali ja sam ovde citao da vecina ima kornjace ralicith uzrasta :S
kako to?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Da, većina ima više kornjača ili zato jer su primorani usled udomljavanja ili jer nisu razmišljali na vreme. Uglavnom u ograničenom smeštaju kad tad izbiju nezgode. Ima ih po forumima za primere koliko hoćeš. Mužjaci se ili kad tad potuku ili mužjak preterano naganja ženku. To je uobičajeno i prihvata se kao normalno ali veruj mi najviše ćete uživati u njenom društvu ukoliko joj obezbedite prostran akvarijum koji uredite tako da njoj bude zanimljivo i prirodno. Ribe i granje drveća, mesta za skrivanje, kamenje, itd... Još ako je mužjak, nećete morati da razmišljate i brinete o jajima... Može se držati više kornjača, al za to treba mnogo veći smeštaj ako hoćete izbeći nezgodacije.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.