Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: molim za pomoć.. |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Lepo je što svojoj kornjači želiš da obezbediš sve što joj je potrebno za pravilan razvoj. Veoma pohvalno
Nisu toliko skupe životinje što se tiče održavanja, ali sam početak iziskuje povelike troškove. Ako imaš novca uredi kao za odraslu kornjaču, i onda si mirna. Sve o smeštaju možeš pronaći OVDE. Pročitaj sve i onda u obilazak obližnjih zoo-shopova. Tako ćeš tačno znati koliko će te sve izaći, a ujedno i gde je najpovoljnije. Ribice ti se ne isplati držati sa kornjačom, jer će ih kornjača kad tad stići i pojesti... Ne treba joj društvo, ona uživa u samoći. Ako uzmeš još jednu kornjaču, može doći do konflikta kad odrastu, i onda ćeš ih morati razdvajati.
Pisano: 10.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobrodosla
za opremu ti je receno.. ja bi samo dodala to da ako je kornjaca mala mala je vjerojatnost da ce uspjet uloviti ribice, a i ako ih ulovi bit ce to zdrava hrana za kornju. najbolje ti je imati zivoritke, nisu skupe i brzo se namnoze... a i s vremenom se ribe nauce drzati se dalje od kornjace tako da mogu zivjeti u relativnom miru neko vrijeme, velim to sve je to relativno. mozes probati ako ces htjet
Pisano: 10.08.2009
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
A možete li mi reći kakav bi mi filter odgovarao za toliki akvarij (nekakav koji bi mogla naći u Osijeku)? I da li mogu nabaviti u pet shopovima prilagođeni akvarij za hang on filtere? Ja sam pročitala dio o filterima koji je postavljen na ovoj stranici, ali se svejedno ne znam kakav bi trebala kupiti.
Pisano: 11.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
njabolje vanjski flter od marke eheim. ako nemas bas novaca jest da su vanjski skuplji kupi unutarnji eheimov
Pisano: 11.08.2009
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
hang on ti je malko zeznut sto se kornjaca tice jer treba biti potopljen...ako si procitala i vidla slike znas u cemu je problem... tako da ti je najbolje vanjski ili unutarnji, pri cem je jel vanjski najbolje rjesenje.. sro se jacine tice, pise ti na svakoj kutiji od filtera za koju je velicinu akvarija
Pisano: 12.08.2009
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
da no za akvarij moras uzimat minimalnu snagu filtera npr. AQ 150l 150-200l w filter , AQ 350 l 350-400l w filter.racunaj si ovako za svaku 1 l ti treba 1 w.
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
1l- 1w vrijedi za grijac... sad za filter ti ide litraza akvarija puta 4... znaci ako je akv 150l, jacina filtera 600l/h ...tako sam ja radila dok sam imala kornjacu u akvariju i bila sam prezadovoljna
za kornjace je opcenito bolje uzimati jace filtere zbog njihovog izmeta
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član