Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
AKVARIJUM.................... |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
DA LI NEKO ZNA KOLIKO (OTPRILIKE) KOSTA SVA OPREMA ZA AKVARIJUM...............
Pisano: 11.06.2009
|
|||
|
Re: AKVARIJUM.................... |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
zavisi od kvaliteta oprema,njegove marke veliicne i td
Pisano: 11.06.2009
|
|||
|
Re: AKVARIJUM.................... |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Zbilja moraš dati neke podatke o kornjači koju misliš staviti unutra, a i onda je to sve relativno.
Mi smo nrp našli za cca 1.700kn (može to i jeftinije) komplet sa svime potrebnim znači i grijač i filter i još neke opreme s poklopcem od 180 l zapremine. http://www.kornjace.com/modules/newbb ... de=flat&order=ASC&start=0 evo tu pogledaj. Evo i linka proizvođača kompleta. http://www.eheim.de/eheim/inhalte/ind ... y=liniendetail_28412_ehen samo da napomenem, da sam vidio neki dan u Pet centru u osijeku da se pojavila serija akvarija meni nepoznate firem iz čakovca koji prave po super povoljnim cijenama akvarije, a ovaj koji sam vidio bio je 320 l po cijeni od cca 700 kn, što je jako dobra cijena, a i čini mi se da je solidno napravljen, jer vidim da je rašen s onim pojačanjima za staklene površne i akvarijskim silikonom. Naravno tu treba onda dodati još novaca za eventualno poklopac, filter, gtrijač, ali to sve skupa treba biti dosta povoljno, samim tim što je taj znatno veći od ovog našeg...da ga je barem bilo kada smo kupovali naš eh da, ako moraš u tu priču još dodati i stalak, onda ako je ko što smo mi (uradi sam sistem) računaj na nekih cca 100€ ako želiš iole pošteniji stalak. i njega imaš na slici :)
Pisano: 15.06.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.