Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Da li neko zna |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Da li neko zna moguli kornjae prepoznati svoga gazdu koji ih hrani ...
Pisano: 10.05.2009
|
|||
|
Re: Da li neko zna |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
i ja sam mislio da su pametne i da mogu prepoznati svog gazdu ali ipak si Kori u pravu prepoznaju nas po nasim stalnim rutinama
Pisano: 10.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ne znam, ali mislim da ipak mogu raspoznavati ljude, bilo to po uobičajenim pokretima, glasovima, ili bilo čemu drugome - znači da nas ipak razlikuju.
O tome na kojem su stupnju inteligencije, to nema veze s time, ali ja osobno mislim da da ipak mogu razlikovati osobe što predstavlja ipak neki znak razumnog ponašanja. I nije baš uvijek kad joj priđem da traži jesti, nekada traži naše društvo i našu pažnju. U to sam siguran, jer nikada se tako ne ponaša kad vidi nepoznatu osobu. Čak štoviše, pokušava se sakriti i primiriti i tako promatra nepoznatu osobu i to sa velikim nepovjerenjem.
Pisano: 11.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kad nesto ne znas, posluasj one koji znaju. Jer u ovom slucaju krivo mislis.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
stupanj inteligencije ne mora biti visok..cak i ako svaki dan nesto progovoris kornjaca iz dana u dan postaje privrzenija te pocinje gledati i slusati kad joj pricas!to znam iz vlastitog iskustva i iskustva drugih ljudi!
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jedna stvar je iskustvo
druga stvar je zavaranje/pogresno tumacenje Pisao sam vise puta, ali evo i jos jednom: Kornjaca vlasnika prepoznaje samo kao izvor hrane, nista drugo. Nije joj potrebna ni blizina, niti drustvo, niti nesto slicno od strane vlasnika. Potrebno joj je da se brinete o njoj, da joj dajete na vrijeme hranu i da joj priustite odgovoran smjestaj. Vase glasove kornjaca ne pripoznaje. To sto se smatra "iskustvom" osobnim i drugih ljudi. To je samo obicno pogresno tumacenje ponasanja vase kornjace.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ma OK, OK, ne želim raspravljati o nečemu o čemu ne znam, ali svejdeno se ne mogu složiti s vama baš 100%.
90% da, ali ostavit ću si pravo da 10% mislim da sam ja u pravu. Tak' mi je ljepše
Pisano: 13.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ti imas pravo i na 100% pogresnog misljenja, ne samo na 10% .... uzalud vam trud sviraci ...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
cuj sviraci
|