Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: milica |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pozdrav,
da drzis tu jadnu kornjacu skroz pogresno to vidim i sama znas. Neznam ti reci nekog kompetentnog veterinara u Beogradu. Stanikic ako navrati moze te vjerovatno uputiti bolje, on je iz BG. Zamolio bi te daa slikas tu nogu, i taj nokat pa da postavis ovdje. Takodjer joj slikaj glavu, sa prijeda i sa strane, cini mi se da ti kornjaca ima jedan daleko veci problem kojem je uzrok nepravilna hrana.
Pisano: 21.03.2009
|
|||
|
Re: milica |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
znam! samo to mojoj sestri ne moze da se objasni. ona misli da moze da zivi od vazduha, i njenog ljubljenja. ja milicu vidjam nekoliko puta godisnje.
koza joj je ogrubela-sto je sigurno zbog ishrane. i mislis li da mogu nekako da je 'povratim'? ne znam ni gde da nabavim hranu za nju-sve su neki crvici, i svasta nesto-ali za vodene kornjace! ovo su slike koja je trenutno imam kod sebe. nogu trenutno nemam, ali na trecoj slici je ta noga, od pre par meseci. nista se ona nije promenila, spolja je ista, jedino ako je nokat malo raskliman. Dodaj datoteku: DSC00152.JPG (258.89 KB) DSC04751.JPG (478.03 KB) DSC00005.JPG (271.55 KB) DSC00662.JPG (302.17 KB)
Pisano: 22.03.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.