Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: kopno |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Rampa za penjanje ti ne mora ici do dna akvarija, samo je vazno da nije pre strma i da se kornjaca ima za sto uhvatiti. Kada rampa ide do dna kornjaca gubi prostor za plivanje. Prilazem ti slike staklenog kopna (platforme) sa rampom za penjanje koja je pricvrscena na kopno sa donje strane pomocu dva trokuta od stakla.
Pisano: 21.02.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
aha, ok!
hvala! tako sam i napravila samo što su duže te stepenice, postavit ću slike ove dane!
Pisano: 23.02.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
'Ajde da ne nečinjem novu temu.
Ove "stepenice" - da li je opasno ako ih napravim da nisu do dna, a i zanima me da li je opasno napraviti kornjači ovaj "otok" od stakla tako da se može zavlačiti ispod. Pitam jer naša kornjača tako što nikada nije imala, pa se malo bojim da ne "zaglavi tamo" ispod?
Pisano: 11.03.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kori je vec sve objasnio gore :)
Ako pravilno ucvrstis rampu za penjanje (mozes pogledati kako na prvoj slici) nece biti nikakvih problema. Kornjaca se nece zaglaviti ispod ako ima dovoljno prostora, ipak nece valjda praviti kopno tako nisko, tj. blizu dna.
Pisano: 11.03.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Tema zove se "Kopno" i mora se reci da ovo kopno gore samo za mlade i muske kornjace je uredu. Ja zenske nije.
One trebaju kopno gdje mogu polagati jaja.
Pisano: 12.03.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.