Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Kornja001 |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Molim vas ime ili telefon neke udruge ako tko zna, da se njima obratim u vezi smještaja kornjača. Ne nailazim na nikakav odjek, što me čudi, obzirom da su svi veliki ljubimci kornjača.
Kome se obratiti? Valjda postoji netko i nešto gdje bih riješila pitanje smještaja kornjače! Hajde ljudi pomozite!
Pisano: 17.01.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo ja sam prosljedio tvoje pitanje jos na jedan forum.
Nadam se da ce ti se netko javiti, ja osobno nemogu jer nisam u HR.
Pisano: 17.01.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Bok,
nakon dugo vremena netko mi je odgovorio :) Javila sam se na Kornjače.hr forum, ali nema nikakvog odjeka. Bili su mi pomogli kad sam ne svojom zeljom odlučila pomoć kornjači, a sad kad se javljam, nitko nije ni odgovorio???? Znaš li kakav azil za te zvjerke? Što se radi kad narastu? Hvala!
Pisano: 03.02.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
pomoci (ima u S.Brodu cini mi se neki azil za kornjace). A valjda ce ti i oni na k.hr odgovoriti ako se radi o udomljevanju. U najgorem slucaju ce ti je tu netko (nadam se) iz ZG preuzeti i dalje se pobrinuti za udomljavanje. Citiraj:
zadrzi i kad naraste. Znam da nije tvoja krivnja, da si spasila kornjacu itd. sve mi jasno. Ali ova ti recenica izgleda kao da je sasvim normalno kupiti malu zivotinju i onda je dati u neki azil kada "naraste". To nisam mogao ostaviti bez komentara.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pozdrav Sanela, nazalost nisi jedina koja zeli udomiti kornjacu, tjedno se javi nekoliko ljudi koji vise ne mogu drzati svoju kornjacu. Clanica sa susjednog foruma koja se bavila zbrinjavanjem kornjaca vise ne moze zbog trudnoce. Da stvar bude jos gora ona doma ima jos kornjaca za udomiti tako da situacija nije bas sjajna. Vecini ljubitelja su kapaciteti popunjeni, a poanta hobija nije da imas kucu punu plasticnih kanti sa kornjacama u jadnim uvjetima. Osobno ti isto ne mogu pomoci, doma trenutno imam 5 komada i starci bas nisu odusevljeni. Na onaj azil nemoj racunati jer uvjeti nisu bas dobri. Nadam se da ce ti se javiti netko tko nece odustati nakon sto sazna sto je sve potrebno za drzanje kornjaca.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pokusaj u Sarajevu.. "pionirskoj dolini" otvorili su odsjek za reptile.
Koliko ja znam imaju iguanu,krokodila,pitoma.. nemaju kornya A primali su i prije donacije od prodavnica kucnih ljubimaca. Ako ti bude trebala pomoc javi.. br tele i sl..
Pisano: 27.03.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.