Pregledava ovu temu:
4 Anonimnih korisnika
Re: Malaksalost..... |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Moguce je da se radi o upali pluca. Da li imas poklopac na akvariju? Mozda je kornjaca stradala od propuha ili hladnog zraka kojeg udise. Kolika je temperatura vode, a kolika temperatura zraka?
Kada kornjaca pliva, da li pliva u koso? Da li joj izlazi neka bijela sluz na nos/usta?
Pisano: 17.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ima poklopac na akvariju,ali ja zatvaram samo do kopna,temperatura je oko 26,27 stepeni....I da ponekad joj izlzi kao pena iz usta i ispusta zvuke...A kada pliva ne moze da se spusti dublje vec kao da pluta po povrsini...I stalno je na kopnu ispod lampe.....???
Pisano: 18.10.2008
|
|||
Turtle power!
Turtles in a half-shell Splinter taught them to be ninja teens Leonardo leads, Donatello does machines Raphael is cool but rude Michaelangelo is a party dude |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To je 100% upala pluca i to zadnji stadij. Potrazi pomoc veterinara sto prije, injekcije antibiotika je jedino mogu spasiti.
Pisano: 19.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako se nevaram to je mala kornjaca (skroz mala).
Malim kornjacama se nedaje inekcija, jer su jednostavno premale. Definitivno uvjeti nisu bili kako treba i zato je dobila upalu pluca. Steta.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
.Ima sve potrebne uslove...filter sa kiseonikom,grejac,lampu Ako stvarno mislis da su to jedine sve potrebe o jedne kornjace onda se definitivno varas. Zao mi je, da te zivotinje moraju nase naznanje izprastati.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Nisam od pocetka imala sve...dok sam to nabavila trebalo mi je jedno mesec dana...Moguce je da se kornjaca prehladila dok je bila u drugom akvarijumu....
A ne brinem se samo ja o njima...Covek koji 20 godina radi iskljucivo sa kornjaca mi je pomogao da opremim akvarijum i kako da se ponasam prema njima...Ja sam to za grejac i filter i tako to rekla cisto osnovno... A trenutno je taj covek van Srbije tako da sam htela sto pre da se raspitam koliko je to veliki problem...Jel nisam htela da cekam toooliko dugo............
|
|||
Turtle power!
Turtles in a half-shell Splinter taught them to be ninja teens Leonardo leads, Donatello does machines Raphael is cool but rude Michaelangelo is a party dude |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
De mi reci, jel si pustila kornjacu da hoda po podu ikada?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
NE,nikada je nisam pustala da hoda po podu....Jedino je prebacim u neku posudicu samo kad menjam vodu....Ali po podu nikada....
|
|||
Turtle power!
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ok.
Ajd ispuni ovo: Podatke prije trazenja pomoc/savjet na forum Jos neko pitanje, jel akvarij gore otvoren? Ima jos nesto, radi cega ja izbjegavam grijac. Ako je voda vruca o zraka, onda se pari ta voda .. bude ko u tropama. A kornjace koje su iz north americe, one to neznaju. To potpomaze jednu upalu pluca. Zato ja grijem sa lampama, da bude slicno ko u prirodi.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.