Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Crvenouha trazi dom |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav!
Jucer je u Zagrebu na podrucju tresnjevke blizu doma sportova na livadi pronadjena crvenouha kornjaca duzine oklopa 19 cm. Ja sam ju danas preuzeo i privremeno stavio kod sebe u akvarij sa svoje dvije crvenouhe. Posto se medjusobno grizu i ne slazu ja ju moram udomiti jer kod mene nemoze ostati. Uz to i akvarij mi je premali za drzanje 3 odrasle crvenouhe kornjace. Molim ljubitelje da mi pomognu zbrinuti tu kornjacu jer neznam sto cu napraviti ako ju ne uspijem udomiti. Neka mi se zainteresirani sto prije jave na salewireless@gmail.com ili broj telefona 091/508-1366. Hvala svima. Dodaj datoteku: RES-za udomiti.JPG (0.00 KB)
Pisano: 30.07.2008
|
|||
|
Re: Crvenouha trazi dom |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
a ja sam do skora trazila da udomim crvenouhu, doduse mladju nego tu tvoju koju si nasao jer sam mislila da nabavim drugara ovoj mojoj nesretnici (a mozda i -ku), pa me odgovorise...
imam akvarijum od 130l to je malo za dve kazu...a i daleko smo! ali zelim ti srecu...i nikako da shvatim te bahate ljude koji uzmu neku zivotinju za kucnog ljubimca a onda se eto tako predomisle....
Pisano: 07.08.2008
|
|||
ljudska bahatost je neunistiva!!!
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.