Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: New set up vivariji by darioRi |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, smjestaj izgleda ok. Od vodenog bilja nazalost nista nece opstati uz kornjace. Da li si maknuo brsljan? Na jednom forumu sam te upozorio da je otrovan. Opcenito prije stavljanja bilo kakvog bilja u terarij provjeri da li je otrovno.
Pisano: 02.05.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Da da maknuo sam ga, bio se je i osušio...ali maknuo sam ga...Vidio sam na nekim forumima da ima akvarija sa biljkama ali kada čitam dalje kažu svi da su to male kornjačice, moje su mrcine sve pojedu, sve...
Zanima me imam u akvariji 4 neonke, 2 su za bilje a 2 su za ribice, da li mi je potrebno pored tih neonki imati i zasebnu žarulju za sunčanje kornjača... danas sam pitao u pet centru u RI i kažu mi da nije potrebno...
Pisano: 02.05.2008
|
|||
pozdrav svim ljudima koji vole svoje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nemoj slusati savjete iz pet shopova jer osoblje u vecini slucajeva nazalost nema pojma.
Za kornjace moras imati UVA-UVB neonku za gmazove. UVA zrake sluze za aktivnost gmazova dok UVB zrake za sintezu vaznog D3 vitamina. Uz tu posebnu neonku ti je potrebna i obicna reflektorica za grijanje kopna (koje uvijek mora biti 2-3 stupnja toplije od temp. vode). Ako nemas bilje u vodi mozes smanjiti broj neonki na 2. Jedna reptil neonka a druga za bilje na kopnu.
Pisano: 03.05.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Super je terarij,ako mogu nesto zamolit mozes slikat cijeli jer volim tako prirodno uredene terarije a tu se bas i ne vidi cijeli teararij.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Ovo su najnovije slike...Malo sam poradio i na drugo uglu akvarija da nije tako prazno...
Dodaj datoteku: 100_0001 [].JPG (82.56 KB) 100_0003 [].JPG (103.01 KB) 100_0004 [].JPG (103.04 KB) 100_0005 [].JPG (98.42 KB) 100_0006 [].JPG (99.58 KB) 100_0007 [].JPG (87.66 KB) 100_0008 [].JPG (95.11 KB)
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koliko litara ima akvarij, oko 250-300? Steta sto nisi kornjacama ostavio vise prostora za plivanje. Ja bi na tvom mjestu ovaj kupolasti dio preuredio u kopno za suncanje. Obavezno nabavi pravilnu rasvjetu.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
imam kompletno osvjetljenje za njih...čini ti se sa slika da nemaju dosta za plivati ali ima mjesta jer kamenje ne dotiče vrh...naprjed je panj koji mi podiže razinu za drugi panj radi sunčanja...kupolasti dio, mislio sam ga staviti za sunčanje ali malo mjesta za strpenice neke za kornjače...
Pisano: 04.05.2008
|
|||
|
||||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Super je terarij.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Sve je ok :D Ali me zanima jedna stvar zasto bas crnim silikonom tu pregradu ? hehe
Pisano: 05.05.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.