NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
78 korisnika su online (29 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 78

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

gdje kupiti kamenčiće za kornjače?koliko je cijena filtera i grijača?
Početni član
Početni član

See User information
premjestila sam svoju novu kornjaču (crvenouhu, veličine 5 cm) u akvarij od 35 litara. mislim da joj je to dovoljno veliko za sad....
e sada bi htjela uredit akvarij pa me zanima di joj mogu kupit kamenčiće i da li se mogu kupit ili da nabavim u prirodi? ima jedan veliki kamen sad na kojem se može sunčat ali nije baš zainteresirana...
zanime me koliko košta grijač i filter za tu litražu?
i da li bi bilo ok da joj kupim još jednu kornjaču da nebude sama,ili će joj bit teško priviknut se na nju? kornjaču imam nekih 10 tak dana....
hvala :)

Pisano: 23.04.2008
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: gdje kupiti kamenčiće za kornjače?koliko je cijena filtera i grijača?
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pozdrav,
pa bas joj i nije dovoljno, pokusaj nabaviti veci smjestaj sto prije, kornjaca ce ovaj prerasti u roku od par mjeseci...
Sljunak mozes kupiti u pet shopu ili uzeti iz prirode. Prije uporabe ga je pozeljno prokuhati.
Da bi kornjaca izlazila van, kopno mora biti toplije 2-3 stupnja od temp. vode. To mozes postici obicnom reflektoricom. Kornjaci treba vremena da se prilagodi novoj okolini.
Grijac kosta 120-150kn. Za ovaj mali akvarij ti je dovoljan grijac od 25W ali preporucam ti da uzmes jaci da ga mozes koristiti i u vecem akvariju. Racuna se 1 watt po litri vode, mozes uzeti jaci grijac ali nikako ne slabiji. Mali filter isto kosta 100-150kn ali mislim da ti se ne isplati sad kupovati filter kada ces morati mijenjati akvarij vrlo brzo. Jos ti je potrebna i UVA-UVB rasvjeta.
Kornjace nisu drustvene zivotinje, one u prirodi ne zive u skupinama. Nemoj nabavljati jos jednu jer vecini ljudi smjestaj za jednu odraslu kornjacu stvara problem.

Pisano: 23.04.2008
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum