Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: kornjača neće jest |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
dobrodosla na forum
pomoglo bida napises koja je litraza akvarija dal imas grijac,filter. e sad od onog sto si joj davla jest vise joj nikad nemojdati purecu ili bilo kakvu salamu jer to za njih nije dobro,salatu ako je jos mala a pretpostavljam da je nece jesti do navrsene 1 godine mi se cini, piletina je ok i racici isto ali samo kao poslastica koju dobiva rijetko e sad zasto nece jesti,razlog tomu moze biti miljun stvari od da joj je voda prehladna, da je bolesna.... tako da daj vise informacija o smjestaju i velicini kornjace
Pisano: 17.04.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
za sad je u dosta malom prostoru platična posuda za kornjače dužina 25 cm a širina 15 cm,nemam sad odma novaca da joj kupim veći akvarij kada skupim budem.
račiće ionako neće jest,ni ništa drugo.ne izgleda mi bolesno,stvarno ne znam...nemam ni grijač ni filter ali voda joj je dovoljno topla mjerila sam ima 26 stupnjeva,čitala sam da je to ok.... a ona je još mala ima nekih 5 cm... oće joj bit bolje?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
e da samo da kažem još da sam prije imala 3 kornjače,jedna je čak živjela 2 godine.ali sve su jele normalno
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Još se privikava na novu okolinu,salamu nikakvu ne davati a akvarij za sad trebaš minimalno 100 lit kasnije 200-250,kažeš čak dvije godine to je jako malo spram da crvenouhe mogu doživjet 40,još ti treba grijač,filter,uv lampa,da li imaju kakvo kopno gdje mogu ići na suho i koju vrstu kornjače imaš?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
imam crvenouhu-kalifornijsku... uv lampu imam,i kopno ima stavila sam joj kamen na kojem se sunčala par puta i kamečiće(ne presitne)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bilo bi dobro i da joj još staviš običnu stolnu lampu da grije kopno,kolika je visina vode?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
visina vode je oko 4 cm,istina nema mjesta za plivanje ali pobrinut ću se i za to (uskoro) :)
ako imate još kakve prijedloge za sada kako da joj bude bolje i da počne jest? e da i voda joj se brzo zaprlja od hrane koju ne pojede kako to riješit?mjenjam joj vodu svaki dan
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
svo to nijenjanje vode joj zadaje jako puno stresa a prljava voda joj moze ali ne odma ugroziti zdravlje, to govoris o onoj plasticnoj posudici s palmon, kazez 2 god su zivjele... vec komentirano tako da je svaki komentar suvisam
najbrze joj kupi novi akv ( u pocetku joj bude dobar nekih30-40 litara ali imaj na umu da ce ga relativno brzo prerasti) uz to ti treba filter grijac... a da ti previse hrane ne ostane jednostavno pokupi ono kaj nije pojela
Pisano: 18.04.2008
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hmmm....nikakvih predloga nema...tebi je sada prvo i osnovno da nabavis veci akvarij...grijac i filter..kako joj ne bih morala mjenjati vodu svakodnevno sto uzrokuje stres..a samim tim kornjaca nece ni da jede..
Citiraj: Bilo bi dobro i da joj još staviš običnu stolnu lampu da grije kopno Ako vec ima UV lampu za grijanje kopna..dodatna lampa nije uopste potrebna, ako gledamo velicinu posude i same kornjace...
Pisano: 21.04.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.