Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: mjehuri na ustima :/ |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pisano od cuki1 Kolegica je greskom postala odgovor u tvoj post...
Pisano: 25.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kako bi dobili malo bolju ideju o cemu bi mogla biti rijec odgovori na sljedeca pitanja:
Da li su ti mjehuri tvrdi ili se radi samo o nekakvim nakupinama sluzi? Da li si ih pokusala obrisati? Da li kornjaca prihvaca hranu? Koliko cesto se sunca? Da li kornjaca normalno pliva ili je ukosena u jednu stranu? Da li normalno moze zaroniti ili samo pluta na povrsini vode? Da li kornjaca ispusta piskutave zvukove kada ju izvadis na suho? Da li si jos negdje na tijelu uocila slicne prozirne nakupine?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav.. evo nikako da se javim.. Evo jucer sam vidjela ta dva baloncica.. danas ih vise nema :/? Skroz su nestali.. Nisam ih bila dirala pa neznam dal su bili meki il tvrdi? ...ona je dosta vesela kornjaca nema nikakvih smetnji, sad kako je vani lijepo dosta vremena provodi na suncu, kad pliva pliva normalno bez poteskoca, za hranu je prva, s njom oko hrane nema problema... voda mi je mrvicu zelenkasta (trebam nabavit bolji-jaci filter).. Zaista neznam zasto su joj se napravile te dvje kuglice pa nestale...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ovo je slika od danas (gdje se nevide ti balončići).
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Meni padaju napamet dvije stvari.
Prva je da se radi o sekretu iz pluca zbog upale pluca, no to ocito nije slucaj jer bi kornjaca morala biti u jako losem stanju da joj na usta vec curi sluz. Druga mogucnost je da je kornjaca pojela nesto sto joj nije pasalo pa je pocela luciti vecu kolicinu sline da to ispere. Mislim da tvojoj kornjaci nije nista, ali za svaki slucaj je drzi iducih par dana na oku i javljaj promjene.
Pisano: 26.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Za filter otvori novu temu, napisi koliko je veliko jezero i da li imas kakav filter trenutno, ako mozes slikaj.
Pisano: 26.05.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.