Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
Re: ÄŒiÄak |
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
Bok, dali se radi o ÄanÄari(Testudo hermanni)? Pa nije stvar o tome dali će kornjaÄa prihvatiti nove biljke,moze crvenouha prihvatiti spinat,ali će imati velikih posljedica! Obavezno proÄitaj ovaj Älanak:Hrana za kopnjenjake Na tom popisu nema ÄiÄka,a na www.tortoisetable.com pod "Burdock" pise Do Not Feed! TortoiseTable-Burdock "Tu je jednostavno pravilo: ako kornjaÄa ne jede istu biljku, ili nesto vrlo sliÄno u divljini, nema razloga da se ponudi u zatoÄenistvu".Citat by:A.C.Higfield |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
KornjaÄa je testudo marginata, popis sam već puno puta prouÄila. Na TTT sam tražila ÄiÄak, ali nisam naÅ¡la, verojatno zato Å¡to sam tražila pod drugim nazivom.
Hvala na odgovoru, kornjaÄi neću davat ÄiÄak
Pisano: 10.11.2012
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
Ok,nema veze... Ubuduce,ako neznas ime biljke napamet, napises ime biljke u Google Prevoditelj:Link ,pa to ime samo copy-paste u trazilicu na The Tortoise Table. Slike smjestaja mozes postaviti u "Galeriju za clanove",kada ga zavrsis. Dali si nabavila pravilnu UVA-UVB rasvjetu? |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Napisala sam u drugom rjeÄniku, i dobila sam drugi naziv.
Lampe imam, UVA-UVB i spoticu. Smještaj je bio gotov prije nekih mjesec dana, detalji stižu kad postavim sliku.
Pisano: 10.11.2012
|
|||
|
Re: Čičak |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Puno je sigurnije progoolati hrvatski naziv biljke i pronaci njen strucni ("latinski") naziv. Jer koji puta postoji po nekoliko istih naziva za istu biljku, strucan je univerzalan i ako je naveden na TTT sigurno cete ga naci. Podataka koje preporucaju na thetortoisetable.org.uk i tortoisetrust.org se svakako treba pridrzavati jer su te stranice najstrucije po pitanju drzanja kopnenih kornjaca.
Pisano: 11.11.2012
Editirano od TITO on 11.11.2012 21:46:50
Editirano od Kori on 12.11.2012 00:46:42 |
|||
|
Anonymous
|
Re: Čičak |
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
E hvala ti... U ovom slucaju sam vidio na The Tortoise Table sliku cicka,ali opet kako si rekao treba paziti jer sigurno ima puno vrsta/podvrsta same biljke te istih naziva... LP. |
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.
You ne moeš use topic type.