NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
78 korisnika su online (6 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 78

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Hello
Početni član
Početni član

See User information
Bok svima...zovem se Dragana al mi je nadimak Gaga :) . imam 2 kornjace koje mi je muz nasao u sumi. jedna je velika sumska kornjaca ( Filip) a druga vodena tj. rjecna mala crna ( Gaga ). uskoro sravim i slike.....

pozdrav svima

Pisano: 22.05.2012
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: Hello
Moderator
Moderator

See User information
Dobrodošla na forum,
molim te da u nik napišeš od kuda si, kako bi lakše komunicirali.
Prvo i osnovno pravilo ovog foruma i našeg društva je da se kornjače ne donose kući iz prirode, ako nisu ozlijeđene ili izgubljene.
Mala crna vodena kornjača ako ima žute točkice je barska kornjača koja je u hrvatskoj zaštićena vrsta i njeno prirodno stanište su bare, jezera, močvarna staništa. To nije kornjača za akvarij. Ukoliko je bolesna i treba joj liječenje ili je ozlijeđena pa preživi, a ti imaš jezerce u vrtu može preživjeti, no nije za akvarij i treba ju vratiti u prirodu. Ovo je samo moj mali uvod.... nemoj se prepasti, to je samo uputa.
Opiši nam kornjačice.

Ne treba se stidjeti priznanja da smo pogriješili, jer to drugim riječima znači da smo danas pametniji nego jučer. (A.Pope)

Početni član
Početni član

See User information
ej imam ja puno zivotinja lovackog psa, malu macu i 2 kiornjave zasad.imala sam i jeza al je jadan odlutao.inace sam iz zagreba al sam trenutno u kninu.moja. je zutouha kornjaca i beba je napustena bila kakvu joj prehranu treba dati dok je ne vratim u prirodno staniste

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pozdrav i dobro dosla na forum!

Barska kornjaca: LINK1 i Cancara: LINK2 su zasticene vrste u Hr. i ne smijes ih uzimati iz prirode. Obje vrste se opcenito ne mogu drzati unutra u akvariju i terariju nego moraju biti vani pod pravim suncem.
Gdje su tocno pronađene navedene kornjace? Ako su uzete iz lokaliteta gdje su prirodno nastanjene trebale bi biti i vracene tamo.

Vidim da spominjes i zutouhu kornjacu: LINK3. To nije domaca vrsta kornjace i ako je ta vrsta pronađena u prirodi bilo bi cak pozeljno da ju udomis.

Najbolje bi bilo da postavis slike svojih zivotinja da vidimo o kojim se vrstama tocno radi, jer prije nego ti pocnemo davati bilo kakve savjete moramo znati o kojoj se vrsti radi!

Pisano: 23.05.2012

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum