NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
28 korisnika su online (19 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 28

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

problem!
Početni član
Početni član

See User information
pozdrav svima!
imam crvenouhu kornjaću 8 godina i živi u kući na sobnoj temperaturi,i većeras se ponašala jako neobićno:glavu je stavila u jednu stranu i rotirala se oko glave(polako)i nakon nekoliko minuta je podigla noge i pocela ih tresti,jako sam se uplašio i molim brz odgovor,hvala.

Pisano: 18.08.2011
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: problem!
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pozdrav i dobro dosao na forum!

Za pocetak bi trebao opisati u kakvim tocno uvjetima drzis kornjacu, koliko joj je velik smjestaj, imas li sto od opreme i sa cime sve hranis kornjacu. Za gotovo sve zdravstvene probleme su krivi pogresni uvjeti drzanja. Zatim koliko je velika kornjaca, kojeg je spola?

Da li je kornjaca polozila glavu na tlo (bradom doticala tlo)?
Koje noge je pocela tresti, prednje ili zadnje? Da li je mozda sa zadnjim nogama grcevito probala iskopati rupu pod repom?

Pisano: 22.08.2011

Početni član
Početni član

See User information
akvarij je od 20litara,imam samo kopno(nemam grijaće niti slicno)hranim ju sa rečićima,zelenim granulama,i kuhanim bjelim mesom,i trebam napomenuti da kornjaća svaki drugi dan šeće po dvoristu po 2h.

nije položila glavu na tlo,malo ju je uvkla i zavrnula u jednu stranu,prednje noge(je li to možda zbog nekog šoka?)nije ali kad je šetala po dvoristu znala je zamahivat i prednjim i zadnjim nogama,kao da brusi kanđe.

Početni član
Početni član

See User information
velika je ko 2 šake,ima velik rep ali i ne predugačke nokte tako da nisam siguran za spol.

Početni član
Početni član

See User information
pa kolko treba da neko odgovori,jel takav problem napisati tih par recenica?

Pisano: 26.08.2011

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pa cuj, tebi je ocito problem pretraziti forum gdje ti sve vec pise, jer prvi korak je kornjaci srediti postene uvjete. Ako se sam ne zalazes za svoju zivotinju ne mozemo ti bas pomoci. Ja ti ne mogu sadrzaj cijelog foruma napisati u jedan post.
Ponasanje tvoje kornjace bi jedino mogao povezati sa problemima jajima ukoliko se radi o zenki - naravno, nisi se niti to potrudio pogledati ili barem staviti slike da imamo sa cime raditi.
A cuditi se sto se vodena kornjaca ponasa neobicno nakon sto ju prisilno stavis na suho...ne znam sta da ti kazem. Kornjaca nije pas koji treba ici u setnje, to je gmaz koji zahtijeva svoje uvjete (puno mjesta za plivanje, određenu temperaturu vode i kopna, posebnu rasvjetu), i ono najvaznije miran zivot bez stresa i maltretiranja po rukama.

Pisano: 12.10.2011

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum