NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
73 korisnika su online (25 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 73

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

velikasirena
Regularni član
Regularni član

See User information
Dobar dan svima!

S obzirom na to da sam nova ovdje i da sam još uvijek u fazi pregledavanja starih tema i postova na forumu, nadam se da nisam prekršila neko pravilo svojim neznanjem...

Nemam previše za reći o sebi, mislim da je najbitnije to da sam dobila dvije žutouhe kornjačice za poklon prije nekoliko dana i da sad slijedi kupnja akvarija i potrebne opreme, pa ćemo vidjeti koliko ću biti uspješna.

Na ovoj stranici i forumu sam pronašla mnogo korisnih i zanimljivih informacija. Veseli me gledanje fotografija vaših akvarija i nadam se da mi nitko neće zamjeriti ako primjenim neke vaše ideje i na svoj :)

Vjerojatno je nevažno, ali vegetarijanac sam 6 godina i ne koristim kozmetiku testiranu na životinjama, kao niti bilo kakve (odjevne, dekorativne itd.) predmete od životinja. - To ne kažem jer smatram da sam veći ljubitelj životinja od nevegetarijanaca i nevegana, da se razumijemo, nego kao jednu činjenicu o meni koja više govori od moje dobi, zanimanja itd.

Hvala na dobrodošlici i iskreno me veseli učenje od vas!

Pisano: 26.05.2011
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: velikasirena
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pozdrav i dobro dosla jos jednom!

Ne uzrujavaj se oko onih PM-ova, vecina ljudi nikad niti ne procita pravila foruma dok im mi ne obratimo pozornost na to. PM je samo za privatne dogovore, inace forum gubi smisao jer nitko osim tebe ne moze procitati sto smo ti odgovorili preko PM-a.

Tu smo da pomognemo, slike sluze bas za to da "krades ideje" prilikom izrade svog smjestaja :)

Nadam se da te vegetarijnstvo nece sprijeciti da hranis svoje kornjace pravilno jer vecina njihove prehrane, pogotovo sada u ovoj dobi, mora biti riba i meso.

Pisano: 26.05.2011

Re: velikasirena
Regularni član
Regularni član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Kori
Nadam se da te vegetarijnstvo nece sprijeciti da hranis svoje kornjace pravilno jer vecina njihove prehrane, pogotovo sada u ovoj dobi, mora biti riba i meso.

Dobro sam proučila prehranu i pridržavam se uputa u potpunosti, prema tome, nema/m problema s time, najvažnija je njihova dobrobit.
Osim toga, imam još i mačku ali ovo nije forum za tu temu :)

Hvala na dobrodošlici i na svim ostalim odgovorima!

Pisano: 27.05.2011

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum