Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: iznenadno plivanje na stranu |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla na forum!
Gmazovi jako dobro skrivaju znakove bolesti i samo kada je vec stanje kriticno pocinju pokazivati simptome. Kolika je temperatura vode, a kolika kopna/zraka u akvariju? Od kuda nam se javljas?
Pisano: 13.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Evo samo da vam javim da je sa kornjačom sve uredu.
Taman kad sam je htjela odvest na injekcije ispostavilo se da je plivala na stranu zbog problema sa probavom. Nasla sam ujutro kopno puno izmeta a ona je opet plivala ravno.. tako da mi je dr. Bata rekla da se ne radi o upali pluća pošto je imala samo taj jedan simptom, nego vjerojatno je bila u pitanju začepljena probava (navodno zbog hladnije vode makar joj temp vode uvijek držim oko 25 stupnja) tako da je sada sve ok. evo malo informacija ako još netko bude imao sličnu situaciju
Pisano: 14.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zanimljivo je jedino to što čujem da je izbacila izmet na suvom, pre bih pomislio da se ispovraćala....
Pisano: 15.12.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
a da to sam i ja pomislila al izmet il šta je već to bilo je bio s njene stražnje strane gdje se sunčala.. znači izašla je na kopno na nekih 5 min, obavila to i onda se vratila u vodu..
i ja sam pomislila da je povraćala al nije joj glava bila okrenuta na tu stranu u svakom slucaju šta joj je najbolje dat za jest kad dođe do tako nekih probavnih smetnji? odnosno šta bih trebala izbjegavat?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Razmisli da li ima nešto što bi mogla progutati u akvariju, a da nije svarljivo... Ne preteruj sa hraoom i što raznovrsnije, izbegavaj masnu i hranu punu šećera (povrće, voće, masno meso) dok s ne stabilizuje...drži se umereno mesa i zeleniša, umetne hrane...
Prehrana Popis hrane
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.